Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №508 від 07.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Наші бейсболісти треті у Європі

Збірна команда України з бейсболу на чемпіонаті Європи серед юнаків віком до 12 років, який проходив із 28 червня по 2 липня у місті Брест (Білорусь), посіла третє місце. У складі збірної команди України були і рівняни - це учні ЗОГ “Рівненська ОК ДЮСШ “КОЛОС”, вихованці тренера Володимира Судимака - Ігор Козак, Ярослав Огороднік, Богдан Левандовський (учні ЗОШ №8 м.Рівне) та Микола Калайтанов (учень ЗОШ №23). На груповому етапі збірна команда України поступилася збір-ній Росії - 7:11 та перемогла збірну Австрії - 18:3, а також господарів чемпіонату, збірну Білорусі, з рахунком - 13:8. У півфіналі збірна України поступилася збірній Чехії з рахунком 6:7. А у фінальній грі за бронзові нагороди наші юні бейсболісти перемогли збірну Литви з рахунком 13:2.

Волоейболісти з “Водника” стали “срібними”

Збірна команда волейболістів НУВГП стала срібним призером чемпіонату України серед чоловічих команд вищої аматорської ліги, який нещодавно відбувся на Буковині. У фінал, окрім команди НУВГП, вийшли команди “Телеком” (Луганськ), “Ескоріал” (Кривий Ріг) та “Родичок” (Чернівці). “Водники” перемогли луганчан (3:1) і криворіжців (3:0), але поступилися чернівчанам (2:3). Окрім срібла, друге місце у фіналі чемпіонату вищої аматорської ліги принесло всім дванадцяти гравцям команди НУВГП ще й звання кандидата у майстри спорту. Капітан команди - п’ятикурсник факультету економіки і підприємництва Олексій Павленко визнаний кращим гравцем турніру. Тренують чоловічу збірну НУВГП з волейболу завідувач кафедри фізвиховання Богдан Зубрицький і старший викладач Олександр Цицаркін.

Замість літаків… автоперегони

На злітно-посадковій смузі Рівненського аеропорту відбувся перший етап автоперегонів із Драгрейсінгу на кубок Рівного “MovieDrive - 2011”. Незважаючи на холодну погоду, повболівати за автолюбителів прийшли, за підрахунками організаторів, понад тисяча глядачів. На запрошення організаторів автоперегонів поборотись за Кубок Рівного зголосились учасники автоклубів, а також власники сучасних автомобілів зі Львова, Рівного, Тернополя, Луцька і Чернівців, Сарн, Черкас та Житомира. Кращий результат у змаганнях автомобілів у І-му класі показав тернополянин Сидорко Олександр на “Таврії”. Перемогу у трьох інших класах змагань здобули гонщики зі Львова - Зіник Назар на “Daewoo Nexia” (ІІ клас), Мелецький Тарас на “ВАЗ 21093” (ІІІ-ий клас) та Момонт Володимир на “BMW” (unlimited). Наступний етап автоперегонів із Драгрейсінгу на кубок Рівного “MovieDrive - 2011” відбудеться 31 липня там само, на злітно-посадковій смузі.

На “Хуторі” грали в гольф

У розважально-готельному комплексі “Хутір” відбувся перший етап Чемпіонату України з міні-гольфу.

Серед чоловіків запхав усіх за пояс учасник та водночас власник комплексу, де проходили змагання, Микола Дячук. Чоловік, крім беззаперечної перемоги, встановив ще й новий рекорд України та клубу. Серед жінок також не було рівних представницям Рівного. Тож Любов Лимар, Ірина Степанова та Ольга Семенюк посіли, відповідно, перше, друге й третє місця.

07.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2011p. 
На головну сторінку