Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №511 від 27.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ситуація

Скандал у модельному бізнесі

Екстрену прес-конференцію зібрала директор модельного агентства “Панна” Вікторія ДЕМБІЦЬКА. Причиною цьому стала стаття в газеті “Рівне вечірнє”, в якій йшлося про загибель дівчини, що, зі слів автора, нелегально займалася непристойною професією у КНР, куди вона потрапила за рекомендацією вищезгаданого агентства.

“Ми не працевлаштовуємо дівчат, тому що не маємо відповідних ліцензій. На роботу за кордон вони виїжджають саме за сприяння фірм, що надають модельну роботу”, - пояснює пані Вікторія.

Анна Стасюк поїхала до м.Санья китайської провінції Хайнань, де, за угодою з компанією “Пєвчіє Русі”, працювала акторкою в одному з тамтешніх театрів. Вікторія Дембіцька представила пресі фотографії, які підтверджують присутність Анни на шоу. Дівчата мешкали в гуртожитку. “Нам не дозволяли залишати гуртожиток після першої години ночі”, - розповідає дівчина, що працювала акторкою на тому ж шоу, Марина ГРИБ, “Того дня Анна не ночувала в кімнаті. А зранку нас зібрали і повідомили, що вона випала з вікна і що це був нещасний випадок, який трапився вже після першої години ночі. Більше нам нічого не сказали”. Також дівчата розповіли, що в контракті, який вони підписували з компанією “Пєвчіє Русі” зазначалося, що їм категорично заборонено займатися непристойними професіями.

“Те, що ми випускаємо дівчат легкої поведінки - наклеп, який не відповідає дійсності, - стверджує директор рівненського модельного агентства. - І такі вислови псують репутацію не тільки “Панни”, а й є образливими для дівчат, яких ми навчаємо модельному бізнесу вже протягом 15 років. І у нас є підозри, що стаття в “Рівне вечірнє” надрукована не без допомоги наших конкурентів”.

Юридичний представник модельного агентства, Заслужений юрист України Володимир ЦУНЯК запевнив, що наразі конфлікт між “Панною” та “Рівне Вечірнє” вичерпаний, тому що спростування вищезгаданої статті затверджено, і позиватися до суду модельне агентство не буде.

27.07.2011Вікторія ЗУБОВА

Так склалося, що наша редакція добре знає як саму пані Вікторію Дембіцьку, так і модельне агентство “Панна”. Вже більше восьми років ми знаходимось по сусідству в приміщенні Рівненського міського палацу культури “Текстильник”. За цей час життя та творчість “Панни” проходили фактично у нас на очах. Неодноразово ми проводили спільні мистецькі акції, висвітлювали діяльність “Панни”. Можу сказати впевнено - нічого і близького до непристойної поведінки дівчат, чи чогось подібного, ніколи в житті агентства не було та й взагалі не могло бути, а сама пані Дембіцька є талановитим керівником. За ці роки “Панна” ставала все більш потужним та шанованим осередком культури нашого міста та області. Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2011p. 
На головну сторінку