Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №511 від 28.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дурість

Від мрії до ув’язнення - кілька баксів

Студент одного з вишів Донецька вирішив провести експеримент з виготовлення власноруч та реалізації фальшивок. Обрав долари США - стабільну валюту на світовому ринку. Юнак через мережу Інтернет знайшов пропозицію з Рівного про продаж мотоциклу його мрії. Туди й вирушив.

Уродженець Волині здавалося б дуже добре усе продумав і спланував. За допомогою двох мобільних телефонів ввів в оману власника, а саме: на рахунок зустрічі та остаточного розрахунку. Спочатку усі перемовини він вів з одного мобільного, а потім, вимкнувши його, домовився про зустріч з іншого, і саме до неї усе було в порядку. Та при розрахунку за “Хонду” виник конфлікт. 35-річний рівнянин Олександр засумнівався у справжності валюти. Усі 32 стодоларові купюри були з явними ознаками підробки. Його остаточний вердикт - відмова від угоди. Спантеличений хлопець, отримавши відкоша, подався геть, а от власник мотоциклу одразу набрав 102, і як виявилося згодом, недаремно.

Буквально за п’ятнадцять хвилин співробітники міліції помітили в кущах невідому особу чоловічої статі, яка намагалася заховатись від оточуючих. Побачивши міліціянтів, хлопець кинувся навтьоки. Він підбіг до авто “Сітроєн-Берінго”, яке стояло поруч, та намагався втекти від переслідування. Як з’ясувалося пізніше, автомобіль належав його друзям, які за викликом останнього прибули до Рівного, аби забрати фальшивомонетника разом з мотоциклом до Луцька. Та не судилося, бо співробітники міліції хутко наділи кайданки на 20-річного волинянина.

При обшуку підозрюваного у виготовленні фальшивих доларів Олексія, працівники міліції виявили та вилучили 43 стодоларові купюри з ознаками підробки, а самого підозрюваного відправили в ІТТ.

28.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 28.07.2011p. 
На головну сторінку