Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №234 від 06.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зіркові дієти

Шоколад, кефір і фізкультура

Шоколад, кефір і фізкультура

- і у вас приваблива фігура

Уже зовсім скоро за покликом весняного сонечка ми почнемо знімати з себе теплі речі, виставляючи напоказ своє струнке тіло. Але що ж ми бачимо? Під теплим светром і брюками форми дещо змінилися, а, точніше сказати, стали далеко не ідеальними. Щоб повернути животику і стегнам їхні попередні параметри, пропонуємо сісти на дієту. І якщо скажете, що вже перепробували безліч усіляких, то “зіркові”, яких притримуються відомі представники шоу-бізнесу, точно не залишать вас без вагомих результатів.

Дієта від Лайми Вайкуле

Перші 3 дні - тільки рис, причому, без солі і олії, можна із соєвим соусом та приправами. Наступні 3 дні - тільки біле куряче м’ясо. Ні в якому разі не стегенця! Останні 3 дні - тільки яблука. Результат: за день мінус 1 кілограм. Крім того, співачка має давню звичку один день у тиждень голодувати.

Секрет Нонни Мордюкової

Вся процедура триває дванадцять днів. Три дні - кефір, причому, скільки завгодно. Далі три дні - варена курка без солі і шкірки. Наступні три - зелені яблука або яблучний сік без цукру, або кефір. Останні три дні - нежирний сир і червоне сухе вино (тільки не перестарайтеся з вином!). Щоб закріпити результат, весь процес добре повторити ще раз через три тижні.

Примадонна

не їсть, а куштує

“Я не їм, - говорить співачка, - я тільки куштую”. Вона віддає перевагу рибі і клітковині. Система роздільного харчування Алли Борисівни полягає в тому, щоб, з’ївши, наприклад, рибу, не їсти гарнір, а після салату утриматися від відбивної. І головне - не змішувати білки і вуглеводи: або картопля, або м’ясо.

Кефір - рецепт успіху Лариси Доліної

Естрадна діва ділиться рецептом вічної молодості. Як відомо, кефір омолоджує організм, виводить всі шлаки, чистить стінки кишківника і взагалі весь організм. Це дуже корисний продукт, який поповнює енергетику і вгамовує голод. “Кефірні” дні співачка чергує зі звичайними. Буває, що вона все ж порушує дієту через якісь обставини, тоді дні три їсть, а потім знову сідає на кефір. За півтора року, притримуючись такої дієти, Лариса Доліна скинула 24 кілограми.

Шоколадна дієта Алсу

Навіть така молода, гарна і струнка дівчина, як Алсу, боїться набрати зайву вагу і виснажує себе всілякими дієтами. Минулого літа співачка схуднула з 46-го розміру до 42-го. Шоколадна дієта Алсу: впродовж дня можна з’їсти два шоколадних батончики по 40 грамів, а з напоїв - кава без цукру зі знежиреним молоком. Співачка стверджує, що за п’ять днів схуднула на 6 кілограмів...

Найсмачніша їжа - корисна

У цьому переконана Аліка Смєхова, яка ще й відвідує кілька спортивних клубів. Вона намагається не їсти на ніч, м’ясо вживає з овочами. А ще Аліка не любить жирної їжі. До того ж, стверджує вона, треба переконати себе, що улюблена їжа - це корисна.

Валерія їсть все, що хочеться

Співачка обрала найбільш прийнятний для себе варіант - спеціальну оздоровчу гімнастику. Валерія не сидить на дієтах і голодом себе не морить. Просто притримується деяких правил, наприклад, не їсть м’яса, обмежує споживання солі і цукру. До того ж, з дитинства не любить солодкого. Її принципи харчування: вона знає, наприклад, що смажена картопля шкідлива, що від олії поправляються, тому їх і не їсть. І їй навіть не хочеться.

06.04.2006За матеріалами інтернет-видань



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2006p. 
На головну сторінку