Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №514 від 18.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Хобі

Микола Михальчин, Дмитро Ковальчук, Руслан Алексіюк, Дмитро Малімон, Віталій Козачок

Татусі захопили мережу

Все на світі вміє тато: І шпаківню змайструвати, Вміє довгий цвях забити, Може борщ смачний зварити, Вміє рибу він ловити, Мамі дарувати квіти, Смажить шашлики у лісі, Та казки читать Марисі, Запускати в небо зміїв… Все на світі татко вміє! От якби ж ще для сестрички Він навчивсь плести косички!.. Т.Корольова

Саме це намагається втілити у життя татусів 36-річний Руслан АЛЕКСІЮК, засновник громадської організації “ТАТО-КЛУБ РВ”. Адже батько повинен не тільки заробляти гроші і погрожувати неслухняній дитині паском, а й цікавитися її життям, брати участь у вирішенні не значних, але таких важливих питань. “ТАТО-КЛУБ РВ” - це організація, яка руйнує стереотипи про “чоловіка-п’яницю”, і доводить, що татусі можуть поглянути на сім’ю з точки зору жінки.

Незважаючи на малий термін існування організації (з 20 жовтня 2010), “ТАТО-КЛУБ РВ” суттєво закріпив свої позиції у різноманітних акціях, проектах та фестивалях. А незабаром відкриє свою власну соціальну мережу “forman.net.ua” - “Все що потрібно для чоловіка”, яку підтримають їх колеги з Вінниці, Житомира та Косіва (Івано-Франківська область).

Віталій Козачок - куратор мережі, створив її надзвичайно зручною у користуванні і доступною для перегляду. Проте зареєструватись на сайті зможуть лише за запрошенням від “ТАТО-КЛУБу РВ”. Сайт є дуже цікавим, а яскравості йому надає Микола Михальчин - фотокореспондент, куратор проектів “Сімейна світлина”.

Соціальна мережа “forman.net.ua” об’єднує однодумців. Тому тут діятимуть форуми, де чоловіки зможуть поставити запитання і поділитися власним досвідом, а з вересня діятиме навчання для татусів. Одним із них є Андрій Борейчук - реабілітолог, куратор оздоровчого напряму. Він є також керівником тренажерної зали, де учасники клубу підтримують здоров’я. На запитання користувачів відповідатиме юрист, керівник “юридичної клініки”, співзасновник організації Дмитро Малімон, який безкоштовно проконсультує з будь-яких юридичних питань, а за потреби - супроводжуватиме у суді.

“ТАТО-КЛУБ РВ” діє, розвивається і укріплює свої позиції, переймає досвід у своїх старших партнерів та колег зі Швеції та громадської організації “Олег”. І одночасно підтримує та розширює мережу в Дубно, Квасилові та Млинові.

Бажаємо Вам успіху, нехай всі Ваші починання і плани втіляться у реальність, а татусі приєднаються і підтримають Вас.

18.08.2011Оксана ГАЛАС



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2011p. 
На головну сторінку