Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №514 від 18.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Радикальна партія Олега Ляшка підніме Україну з колін

Радикальна партія Олега Ляшка підніме Україну з колін

У Києві пройшов з’їзд нової політичної сили - Радикальної партії Олега Ляшка. Делегати з усіх областей України одноголосно обрали своїм лідером відомого борця за справедливість, позафракційного народного депутата Олега Ляшка, який виріс у дитячому будинку, з дитинства пас корів і телят, тому перший запис у його трудовій книжці “скотник колгоспу “Прогрес”.

“Ми закликаємо всіх об’єднуватись не навколо персоналій, а навколо інтересів України, - заявив лідер Радикальної партії Олег ЛЯШКО. - 20 років тіж самі люди, а також їхні родичі та підлабузники керують державою. Докерувалися до того, що мільйонам українців немає що їсти. Ми радикально змінимо ситуацію, приведемо до влади молодих енергійних дівчат і хлопців, які сьогодні не мають перспективи у своїй країні”.

У програмі Радикальної партії Олега Ляшка: створення мільйонів робочих місць через розвиток сільського господарства та відродження національного виробництва, обмеження імпорту, зниження податків та дешеві кредити, скорочення втричі кількості депутатів, чиновників і правоохоронців.

“Коли Радикальна партія прийде до влади, ми наведемо порядок і піднімемо Україну з колін”, - наголосив Олег Ляшко.

18.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2011p. 
На головну сторінку