Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №234 від 06.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наші досягнення

Бути першим - залишатися кращим

ВАТ “Укрексімбанк” входить до п’ятірки найбільших банків України й посідає одне з провідних місць серед банків-конкурентів за обсягами отриманого чистого прибутку, за показниками прибутковості капіталу й за розмірами власного капіталу. Тісні стосунки з ним підтримують понад 680 банків світу, а також найвідоміші міжнародні фінансові організації.

Четвертий рік поспіль одна з провідних фінансових установ світу - банк “JP Morgan Chase” (США) - визнає Укрексімбанк одним з найкращих серед своїх банків-кореспондентів за якістю розрахунків у доларах США. Одним з найкращих за якістю розрахунків у євро й доларах США визнав Укрексімбанк й Deutsche Bank. Широке визнання міжнародними фінансовими колами професійних підходів у діяльності Укрексімбанку сприяло залученню іноземних кредитних ресурсів в економіку України.

Діяльність банку спрямована, насамперед, на кредитування базових і перспективних галузей економіки України, в першу чергу, експортоорієнтованих, які мають стабільні показники росту, а також галузей, продукція яких є імпортозамінником або має платоспроможний постійний попит в Україні, а саме: машинобудування, фармацевтична, харчова, легка, поліграфічна тощо.

Маючи бездоганну міжнародну репутацію, Укрексімбанк сьогодні є єдиним з українських банків, який виступає в якості прямого Позичальника-Гаранта за середньо- та довгостроковими кредитними трансакціями. Це, в свою чергу, дозволяє йому залучати кредитні ресурси в іноземній валюті для фінансування інвестиційних проектів, які реалізуються на території України.

Враховуючи відмінну репутацію Укрексімбанку на міжнародній арені, вартість запозичених коштів для банку зменшилася. Таким чином, банк зміг знизити вартість послуг з кредитування вітчизняних підприємств в іноземній валюті і збільшити обсяги кредитування.

ВАТ “Укрексімбанк” є членом 14-ти міжбанківських об’єднань, бірж та асоціацій. Так, банк має статус члена S.W.I.F.T., є офіційним дилером American Express, MasterCard International, розрахунковим банком платіжної системи MasterCard International в Україні, Visa International.

Укрексімбанк пропонує українським підприємствам пакет кваліфікованих послуг, пов’язаних із залученням, наданням, управлінням та супроводженням середньо- та довгострокових іноземних кредитів для реалізації кредитних проектів, а також супутні послуги.

Завдяки здобутому міжнародному авторитету, напрацьованим діловим контактам та кваліфікованому персоналу в цьому напрямі діяльності банк посідає лідируючі позиції. Першим в Україні банк опанував основні види кредитів (експортні, фінансові, синдиковані позики тощо) та фінансових інструментів, що застосовуються в міжнародній банківській практиці.

Сьогодні через Укрексімбанк українські підприємства мають можливість залучити кредити з Німеччини, Данії, Франції, Італії, Канади, Китаю, США, Чехії та інші терміном від 1-го до 10 років під конкурентні відсоткові ставки для фінансування поставок з цих країн.

06.04.2006



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2006p. 
На головну сторінку