Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Шановні газовики!

Шановні газовики!

50 років для історії - це лише мить, 50 років для підприємства - це складний шлях розвитку від перших газових контор, у штаті яких було кілька працівників, що займалися реалізацією зрідженого газу, до сучасного підприємства з двотисячним колективом; від перших пусків природного газу, які були справжнім святом для кожного населеного пункту, до розгалуженої системи газових мереж.

50 років - це час становлення колективу справжніх професіоналів - цілеспрямованих і відповідальних, які забезпечують надійну роботу складного механізму газотранспортної системи області.

Це роки створення підприємства із сучасними виробничо-експлуатаційними базами, з високим рівнем оснащення автотранспортом, комп’ютеризацією та автоматизацією виробничих та управлінських процесів, з комфортними, на рівні європейських стандартів, приміщеннями для абонентних служб та персоналу.

Це складний шлях маленьких і великих перемог до сьогоднішнього успіху.

Ми пам’ятаємо і про тих, хто працював з початку заснування підприємства. Це справжні професіонали і талановиті організатори, які цеглина за цеглиною зводили підприємство ПАТ “Рівнегаз”. Та слід віддати належне тим, хто сьогодні працює в колективі. Адже ми саме те підприємство, де знають і цінують особистий вклад кожного окремого працівника в загальний результат. Найбільше наше багатство - це наш колектив однодумців, а загальний успіх підприємства складається з професіонального і відповідального виконання кожним своїх службових обов’язків. Результатом успішної роботи ПАТ “Рівнегаз” є безперебійне і безаварійне газопостачання, що дозволяє функціонувати багатьом галузям області і створює комфорт у кожній домівці.

Як керівник, я вірю, що цей ювілей стане для ПАТ “Рівнегаз” початком нового етапу славної історії, сповненої нових перемог та звершень.

Напередодні нашого професійного свята від душі вітаю працівників газових господарств та колег нафтогазового комплексу Рівненщини з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України! Зичу усім Вам успішної професійної діяльності, невичерпної енергії та оптимізму, фінансової стабільності та великої перспективи, успішного здійснення всіх планів, здоров’я і великого людського щастя!

08.09.2011З повагою, голова правління ПАТ “Рівнегаз” Петро ДУБАС



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку