Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших

“Танцюють всі”: рівнян потрапив до Ялти

“Танцюють всі”: рівнян потрапив до Ялти

Соліст ансамблю “Сузір’я Едельвейс” В’ячеслав БУБАЛО нещодавно повернувся з Ялти, де взяв участь у найпопулярнішому танцювальному проекті “Танцюють ВСІ”. Незабаром усі мешканці Рівного зможуть побачити на власні очі усе, що відбувалося на кастингах та на зйомках проекту на телеканалі СТБ, а вже сьогодні Славко поділився з нами своїми враженнями.

- Перший пред-кастинг відбувався у Луцьку, - розповідає В’ячеслав у теплій розмові за філіжанкою кави. - Туди я поїхав з друзями-хореографами з нашого колективу. Хоча вони добре мене підтримували, але з хвилюванням впоратися було важко. Перший етап - виконання імпровізації. Я обрав контемп і після мого виступу уся група суперників мені аплодувала. Проте я відчував, що виступив не на сто відсотків. Члени журі розпитували, якими стилями я володію, і я розповів, що оскільки з дитинства займаюся в “Едельвейсі”, вивчав різні напрямки хореографії. Після цього мені сказали чекати дзвінка. І в день нашого сольного концерту, через кілька місяців після кастингу, мені зателефонували і запросили до Києва. Щастю не було меж… Стрибав хвилин п’ятнадцять від радощів. А вже після концерту прийшло усвідомлення того, що їду представляти Рівне, тож треба готуватися ще наполегливіше. Майже місяць тренувався по 4-6 годин щодня.

- З якого віку ти займаєшся хореографією?

- У сім років мене записали до ансамблю “Едельвейс”, а в років шістнадцять я зрозумів наскільки танець для мене важливий. Почав рівнятися на танцюристів світового рівня. Це додало стимулу та наполегливості у роботі.

- У Києві ти зміг впоратися з хвилюванням?

- Велика кількість журналістів, які безперервно брали інтерв’ю та намагалися вивести на одкровення не давали зосередитися. Ми навіть вже ховалися від них. Проте я зумів зібратися і, ніби, достойно станцював соло. Від знаменитих членів журі я одержав два “так” і два “ні”. Пан Літвінов сказав, що не було якоїсь яскравої родзинки і відправив на хореографію. Влад Яма вчив з нами самбу і це було надзвичайно цікаво. З бальною хореографією я малознайомий. До того ж і хлопців цього сезону було у два рази більше, ніж дівчат, і тому довелося більшість часу репетирувати без партнерки. Коли танцював - виклався на повну. Члени журі викликали мене першим з четвірки. Витримали хвилинну паузу і серце втекло далеко у п’яти. Тетяна Денисова спитала, чи сподобалося мені танцювати цю хореографію, я відповів, що дуже сподобалось. На це вона зауважила, що необхідно, щоб сподобалося і членам журі. У цей момент я вже подивився на двері, готуючи “шлях відступу” і майже розчарувався. Проте тут пролунало, що в мене є можливість підучитися у Ялті. У цей момент в середині все застрибало і я майже нічого не пам’ятаю. Квиток став підтвердженням того, що це відбулося зі мною. І з цього моменту щоденні восьмигодинні тренування стали нормою. Хочу зазначити, що таке навантаження для мене можна сказати знане, адже я два з половиною роки займався важкою атлетикою і став кандидатом в майстри спорту. Також моїми досягненнями є неодноразове чемпіонство в області.

- У Ялті наскільки напруженою була атмосфера?

- Підйом о 3.30 і вже о четвертій ранку з повним комплектом танцювальної форми ми поїхали на місце зйомки. Ранній сніданок (каша з варенням) і нас вивели на відкриту сцену. Розігрів, розтяжки і очікування того, хто сьогодні буде давати хореографію. Таня Денисова і Саша Гєращенко (переможець третього сезону) дали парний хіп-хоп. Я одержав 70-ий номер і цілий день з восьмої ранку провів у підготовці і виснажливому очікуванні. Мій виступ відбувся приблизно о шостій. Я одержав два “так” і два “ні” і пішов готуватися до сольного виступу. Біля першої ночі мені надали можливість продемонструвати свій танець. І цього разу я не одержав підтримки, то ж мене запросили взяти участь у наступному сезоні. Засмутився, проте розчарування не було, адже я не зупинюсь на досягнутому.

В’ячеслав, розповідаючи нам про випробування, труднощі, виснажливу працю над собою, психологічний тиск та надлюдське навантаження, з впевненістю говорить про те, що це лише початок. У найближчих планах проба себе у якості педагога-хореографа в школі “Едельвейс”, щоденні багатогодинні тренування та примноження вже існуючих надбань. Тож, сподіваємось, що В’ячеслав стане першим, але далеко не останнім танцівником з Рівного, який достойно представить своє місто на цьому гранд-проекті, і вже наступного року все складеться ще краще. Побажаємо удачі і наперед пообіцяємо достойно підтримати одного з найкращих танцівників України.

08.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку