Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Петля замість першого дзвоника

Петля замість першого дзвоника

Оксана мала б піти до 9-го класу, проте сісти за шкільну парту їй так і не судилося. 1 вересня у селі Луко Володимирецького району сталася трагедія. 15-річна дівчина, не бажаючи іти до школи, вирішила покінчити життя самогубством.

Як розповідають батьки померлої, донька ввечері 31 серпня пішла до себе у кімнатку та зачинилася. Здається все було, як завжди, проте рано-вранці, коли родичі будили дівча до школи - у відповідь ніхто не озивався. Відкривши двері кімнати, батьки оторопіли - їхня рідна Оксаночка повісилася, а на столі залишила записку.

Рідні не раз чули висловлювання про небажання жити, проте батько, який найближче спілкувався з дівчинкою, щораз переконував викинути ці дурні думки з голови.

У школі розповіли, що Оксана навчалась добре, дисципліну не порушувала. Однак через вроджену ваду кісток ніжки, дівчинка сильно комплексувала.

- На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, а також керівництво управління МВС України в Рівненській області. Експерти, оглянувши кімнату померлої, виявили безліч книг про магію, хіромантію, карти Таро, анатомію людини, - зазначив начальник УМВС Василь ЛАЗУТКО. - Досліджуючи речі дівчини, зокрема, записи у її зошитах, правоохоронцям стало очевидним, що до свого прощання із життям дівчинка готувалася, а свої думки з цього приводу викладала на папері сумними й до болю по-дитячому щирими тезами. У написанні прослідковується вплив на ще неокреплу дитячу свідомість окультної літератури.

Висновок судмедекспертів підтвердив основну версію - самогубство, вчинене шляхом самоудушення через повішання. Наразі правоохоронці проводять детальну перевірку та встановлюють усі обставини трагедії.

08.09.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку