Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №234 від 06.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Уявляв себе Ромео,

вбиваючи колишню дружину

Ольга Шевчук (всі імена змінені - авт.) інтуїтивно відчувала неминучу трагедію. Її 6-річна дочка Даринка була в дідуся й бабусі на Березнівщині. Прогнозована повінь завадила своєчасному приїзду донечки. Зустрітися їм так і не судилося.

За дві години до смерті Ольга зателефонувала подрузі. Скаржилася на те, що “колишній” обіцяв зайти, а бачити його не хоче; що за донькою невимовно скучила, ніби декілька років не бачились. Алла стала передостанньою, хто спілкувався із вбитою. Через дві години ні домашній, ні мобільний телефони жінки вже не відповідали.

Зранку перед броньованими дверима Ольжиної квартири стояли працівники Cарненського райвідділу міліції. Як повідомив начальник відділу карного розшуку УМВСУ підполковник Василь Забейда, в серцевині дверного замка виднівся зламаний ключ. Як підтвердилося пізніше, навмисно залишений вбивцею. Тому, щоб потрапити до помешкання, міліціонери пробиралися через вікно. На підлозі зі зв’язаними кінцівками лежала оголена, мертва Ольга.

Підозрюваний зізнався, що після інтимних стосунків за згодою обох сторін він, перебуваючи напідпитку, вирішив переконати кохану, що їм неодмінно потрібно бути разом. Однак отримав відмову. Це, видно, аж надто образило молодика і він, зв’язавши непокірну дружину, задушив її рушником. Причому чоловік так старався, що переламав нещасній жінці шийні хребці. Після цього Олег прихопив Ольжин мобільний, зачинив двері й пішов собі додому.

Через півдоби працівники міліції на підставі ґрунтовних доказів висунули підозрюваному звинувачення у вбивстві. Чоловік не відмовлявся від скоєного злочину. Перебуваючи під хмелем, спершу вмовляв похоронити його поряд, мовляв, хоче вмерти разом з коханою, як Ромео і Джульєтта, в один день. Коли ж витверезився, вирішив, що все-таки краще йому буде в буцегарні.

06.04.2006Олена КУЗЬМЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2006p. 
На головну сторінку