Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №520 від 29.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Розгром у Харкові

Продовжує невпевнено грати на виїзді МФК “Кардинал-Рівне”. Після поразки від івано-франківського “Урагана” з рахунком 2:7, рівняни в останньому турі футзальної Екстраліги з тріском провалилися в Харкові, де поступилися місцевому “Локомтиву” 1:5 - “ЛОКОМОТИВ” - “КАРДИНАЛ-РІВНЕ” 5:1 (1:0).

Харків: Іваняк - О.Сорокін, Федорченко, Воронін, Кисельов, Д.Клочко, Білоцерковець, Журба, Камеко, Д.Сорокін, Сірий, Кондратюк - Литвиненко.

Рівне: Дєнюжкін - Бондар, Волянюк, Когут, Маринюк, Паршиков, Піддубний, Ситник, Сондак, Федюк.

Голи: Д.Клочко (12, 26), Кисельов (34), Д.Сорокін (35), Федорченко (37) - Денюжкін (35, з пенальті).

Попередження: Федюк, Дєнюжкін, Бондар.

Ніхто з уболівальників МФК “Кардинал-Рівне” не прогнозував такої безпорадної гри проти “Локомотива” від своїх улюбленців. Лише в першому таймі рівняни чинили опір господарям, пропустивши єдиний гол від Дмитра Клочка. Утім після перерви рівняни “попливли”. Віталій Дєнюжкін на 26-й хвилині побіг допомагати польовим гравцям і припустився помилки, за яку був покараний голом у виконанні того ж Клочка. Після цього гості почали грати з п’ятим польовим гравцем, але ніяких дивідендів рівнянам цей тактичний хід не приніс. Більше того Віталій Кісельов запустив “парашут” зі своєї половини поля по незахищених воротах “Кардинал-Рівне” - 3:0. Далі вже Дмитро Сорокін записав на свій рахунок м’яч. За рахунку 0:4 “кардиналівці” отримали право на пробиття пенальті. Із цим бомбардирським трюком впорався на “відмінно” наш голкіпер Віталій Дєнюжкін, який трошки реабілітувався за другий гол. Утім останнє слово було за “Локомотивом”. Дмитро Федорченко за три хвилини до кінця гри встановив остаточний рахунок у грі 5:1.

Таким чином, після чотирьох поєдинків в активі “Кардинал-Рівне” лише одна перемога. Наступну гру підопічні Сергія Піддубного проведуть 8 жовтня у Рівному проти харківського “Моноліта”.

Серігй ПІДДУБНИЙ (головний тренер “Кардинал-Рівне”):

- У першому таймі нам все ж вдалося виконати установку на гру. Хоча й пропустили гол, але мали можливості двічі відзначитися. Після перерви мали вийти та зрівняти рахунок, але груба помилка Дєнюжкіна, який побіг в атаку, призвела до другого голу. Крім того, помилки наших гравців дозволили забити супернику нам ще три м’ячі.

Євген РИВКІН (головний тренер “Локомотива”):

- Гра залишила двояке враження, але є рахунок, є результат - це головне. Перший тайм ми зіграли погано, а от після перерви гра пішла веселіше. Якби суперник не пішов проти нас із п’ятим польовим, то, можливо, матч був би більш видовищним. Але однаково хочу подякувати хлопцям за результат. Над якістю гри ще доведеться попрацювати.

29.09.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2011p. 
На головну сторінку