Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №521 від 06.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несподіванка

ЗАМІСТЬ БІБЛІОТЕКАРКИ... ВІДОМИЙ ПОЕТ

Перед Днем бібліотекаря читачів відділу абонементу обласної державної бібліотеки здивував такий факт: замість бібліотекарки їх обслуговував інтелігентний чоловік в окулярах літнього віку. Спершу чомусь подумалося, що бібліотекарці допомагає її чоловік. Та реальність виявилася набагато цікавішою: це був Іван Пащук - відомий рівненський поет, журналіст та літературознавець.

- Ми залучили Івана Григоровича та інших відомих рівнян до процесу обслуговування, щоб популяризувати книги, - розповідає Лариса РОМАНЮК, завідувачка відділом абонементу. - Ми також запрошували на аналогічні заходи Лідію Рибенко, голову обласної організації Спілки письменників України й Володимира Борщевича, ведучого програми “Минувщина” на радіо “Край”.

Як з’ясувалося, Іван Пащук - упорядник “Літературно-краєзнавчої енциклопедії Рівненщини”, де згадується чимало відомих імен людей, які причетні до історії Рівненської області. Він також автор численних поетичних збірок, а також газетно-журнальних публікацій.

- У майбутньому хотілося б побачити в якості бібліотекарів самого Євгена Шморгуна, гумориста Юрія Березу, або Олену Медведєву - відому християнську поетесу та журналістку, - поділилася враженнями читачка бібліотеки Ірина.

06.10.2011Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2011p. 
На головну сторінку