Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прикра поразка

Поверніть Рівне-чарівне!

Cаме так скандували на “Майдансі” його учасники, коли Рівне вибуло з конкурсу. Прикра поразка вразила всіх - самих учасників, уболівальників, і навіть конкурентів, яким теж надзвичайно сподобались і припали до душі виступи нашої команди. Тому наше місто і прозвали на “Мадансі” Рівне-чарівне.

Чому ж сталася така прикрість, адже рівненська команда виступила дійсно достойно - ось головне питання, яке наразі турбує краян.

Дивних випадковостей та перешкод у виступах нашої команди було чимало, які вкупі, певно, і вплинули на результат. По-перше, як свідчать дані, телеперегляд шоу склав 75% у Рівненській області, тому наші краяни загодились жваво надсилали смс, проте численна кількість повідомлень чомусь поверталася назад, отож, можливо, провайдер просто не впорався з таким потужним напливом. Звісно, залишається надія, що Рівне таки повернеться на “Майданс”, коли голосуватимуть за місто, яке можна повернути до шоу, проте немає гарантій, що ситуація не повториться.

По-друге, як помітили учасники шоу, їхні виступи, а саме найдинамічніші і найвдаліші моменти, не транслювалися на екрани глядачів. Кожен танець був виконаний бездоганно - прекрасні костюми танцівників гармонійно поєднувалися з музикою і довершеною хореографію, а головний хореограф Аліса Зайцева, з чарівним макіяжем та живим(!) метеликом у руках, була просто неперевершеною в сольнику, і свою майстерність довела й на батлі. Проте глядачі її в кадрі майже не бачили. Ще, наприклад, фрагмент, коли від фігури квітки відривалися пелюстки, що виглядало просто приголомшливо, теж залишився непізнаним вболівальниками біля голубих екранів...

Проте навіть, якщо Рівне не повернеться у шоу, ми ніколи не забудемо такого гідного виступу нашої потужної команди. Для учасників це теж далеко не кінець, позаяк вони вже не уявляють свого життя без танцю. І обіцяють подарувати всім рівнянам концерт, в якому будуть представлені фрагменти усіх виступів, а також братиме участь Аліса Зайцева із своїм балетом.

13.10.2011Лариса САВКОВА



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2011p. 
На головну сторінку