Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Острозькій академії - 17

З нагоди 17-річчя спудеї та викладачі університету мали можливість поярмаркувати по-українськи. Господар і Господиня ярмарку та ректор Ігор Пасічник запросили усіх бажаючих взяти участь у веселих іграх та забавах, поспівати українські пісні, потанцювати, скуштувати національні українські страви, придбати вироби рукоділля, прикраси, сувеніри із символікою університету, а також стати учасниками аукціону речей і балів від викладачів.

Також Братство спудеїв та Культурно-мистецький центр Острозької академії визначили найкращу, найкольоровішу та найоригінальнішу Бджілку Пасіки. Нею стала студентка першого курсу Галина Михальчук.

Новий головний митник

6 жовтня директор Департаменту організації митного контролю та оформлення Держмитслужби України Сьомка Сергій Миколайович представив колективу Рівненської митниці нового начальника. Сергія Лук’янова перевели до нас з Кримської митниці. Попереднього керівника Рівненської митниці Романа Микитюка призначили начальником Ягодинської митниці.

“Золотий ключик”

Таку назву має нещодавно відкрита у Дубні група в дитячому садку №6. З її відкриттям у закладі з’явилася можливість додатково залучити до виховного процесу 30 дошкільнят. І це надзвичайно важливо, адже в місті Дубно гостро стоїть проблема з нестачею місць у дошкільних закладах. Як розповів Дубенський міський голова Василь АНТОНЮК, на черзі в дитячі садки міста перебуває близько тисячі дітей.

Звільнили голів

Пустують робочі кабінети голови Радивилівської райдержадміністрації Віталія Станкевича та голови Рокитнівської райдержадміністрації Анатолія Козаченка. Їх звільнив Президент і обох за власним бажанням. Наразі обов’язки виконують перші заступники - Іван Школяр та Іван Власик відповідно.

Міську організацію УНП відтепер очолюватиме Роман Коваль, голова Рівненської обласної організації українських націоналістів, лікар-травматолог Рівненської ЦМЛ. Заступниками нового голови стали Олександр Джигирей та Микола Бляшин.

Нагадаємо, останні два роки на цій посаді працював Володимир Петрів, директор і художній керівник Рівненського драмтеатру, який склав повноваження голови через велике навантаження на основному робочому місці.

Берташ у Польщі

Голова ОДА Василь Берташ перебуває з робочою поїздкою у Республіці Польща. Там він зустрінеться з маршаликом Вармінсько-Мазурського воєводства Яцеком Протасом та, можливо, підпише План спільних заходів на 2011-2013 роки. Потому очільник області вирушить до Німеччини, де у місті Вісбаден зустрінеться з групою німецьких інвесторів. Там планують обговорити питання використання альтернативного палива у виробництві цементу.

13.10.2011



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2011p. 
На головну сторінку