Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лекція №4

Як пройдуть пологи?

Як пройдуть пологи?

Якщо це вас турбує - ви відповідальний татко. Не хвилюйтеся, знайдіть дружині гарного лікаря і покладіться на його професіоналізм. І, звичайно, пильнуйте, так би мовити, процес. Можливо, ви приймете рішення “народжувати” разом.

Як бути з інтимним життям?

Це окрема тема для розмови. Все залежить від особливостей перебігу вагітності, стану здоров’я жінки і її самопочуття. І, звичайно, від взаємного бажання близькості. Кажуть, іноді саме під час вагітності в жінці прокидається надзвичайна сексуальність, і вона отримує величезне задоволення від статевих стосунків. Якщо немає протипоказань лікаря - ніщо не заважає вам насолоджуватися життям! Крім того, ви відкриєте для себе привабливість округлених форм дружини і нові відчуття.

Як позбутися страху відповідальності

Звичайно, ви тепер відповідальні і за дитину, і за дружину. Це нелегко. Але не бійтеся і будьте впевнені, що ви все здолаєте, не лякайтеся своїх, часом суперечливих, почуттів до дружини і майбутнього малюка. Ввійдіть у свою нову роль і намагайтеся зосередитись не на своїй персоні, а на добробуті малюка і матусі. Не ви перший і не ви останній, у кого виникають такі труднощі.

Ваші хвилювання - це нормально! Вам потрібен час і впевненість, що все буде добре. А ще - пишайтеся своїм новим статусом і своєю неоціненною роллю, яку відтепер відіграєте в житті сім’ї. Зараз все частіше подружжя живуть окремо від батьків і самотужки вирішують всі свої проблеми, в тому числі - пов’язані з поповненням родини. І за таких умов роль тата важко переоцінити.

Тож, щасти вам!

13.10.2011www.forman.net.ua



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2011p. 
На головну сторінку