Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №524 від 27.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Засідання

Нарешті відбулася…

Після двох зривів засідання через відсутність кворуму відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

Олег Хомич та Василь Дума, при розгляді питання про прийняття у спільну власність територіальних громад області майнових комплексів військових містечок розформованих військових частин, запропонували звернутися до Міністерства оборони України щодо передачі з державної у комунальну власність інфраструктури і земельних ділянок військових містечок, зокрема, бази паливно-мастильних матеріалів ліквідованої в/ч 3948 у с.Плоска Острозького району. Черговий раз обранці підняли питання міського стадіону “Авангард” та реконструкції спортивних споруд Дубенського медичного комплексу. Депутати обласної ради при розгляді змін до бюджету на 2011 рік запропонували при підготовці проекту обласного бюджету на 2012 рік передбачити фінансування спортивних клубів, які представляють Рівненщину за межами області, та збільшити видатки на проведення спортивних зборів для молодих спортсменів.

Олег Хомич запропонував облдержадміністрації розглянути можливість перенесення лабораторії СНІД, яка знаходиться біля Рівненського міського управління праці і соціального захисту населення. Члени комісії розглянули поточну інформацію про виконання низки профільних програм щодо підтримки молоді та розвитку фізичної культури і спорту. Також депутати обговорили неналежну підтримку зі сторони облдержадміністрації чемпіонату Європи зі спідвею. Заключним питанням порядку денного розглядався конфлікт директора комунального закладу “Обласна школа вищої спортивної майстерності” Рівненської обласної ради Віктора Кузіна з начальником відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимиром Гуділіним. Ознайомившись з матеріалами, депутати вирішили чекати результатів службового розслідування, яке проводиться облдержадміністрацією.

27.10.2011



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2011p. 
На головну сторінку