Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №524 від 27.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#За кермом

Із заднього сидіння - у лобове скло

Із заднього сидіння - у лобове скло

Компанія з шести чоловік поверталася з хмільної гулянки однієї з сільських дискотек Рівненського району. О п’ятій ранку водій ВАЗівки сьомої моделі 27-річний рівнянин Віталій на Т-подібному перехресті однієї з вулиць села Велика Омеляна Рівненського району з невідомих поки що причин не впорався з керуванням і замість того, щоб повернути праворуч або ліворуч - вискочив автомобілем на бордюр і врізався в дерево. Від удару один з пасажирів, котрий сидів на задньому сидінні, вилетів через лобове скло і опинився під відкритим капотом. Нетверезий “каскадер”, який в результаті ДТП не постраждав, насилу згадує, як усе було.

- Я майже нічого не пам’ятаю, - розповідає він. - Пам’ятаю, як їхали і як врізалися в дерево. Пригадую, що вилетів через “лобовуху” і опинився на моторі. Якби капот не відкрився - полетів би далі.

У результаті цієї ДТП троє з п’яти пасажирів “сімки” госпіталізовані в Рівненську центральну міську лікарню з різними травмами. Серед них і молода дівчина, яка відбулася лише забиттям м’яких тканин голови. Сам винуватець пригоди не постраждав.

Стало відомо, що буквально два дні тому Віталій забрав свою сімку зі штрафмайданчика ДАІ. Там його авто відпочивало після того, як кількома днями раніше його затримали працівники ДПС. Тоді Віталій кермував своєю сімкою автодорогами району у стані сп’яніння. Чи був водій і цього разу “під мухою” - покаже експертиза.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце ДТП, встановила, що сліди гальмування відсутні. Це може означати, що водій і не думав гальмувати, або не міг. Втім, всі нюанси цього ДТП встановить слідство. А розбита сімка вже зайняла своє звичне місце на штрафмайданчику ДАІ.

27.10.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2011p. 
На головну сторінку