Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №235 від 13.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Племінник згвалтував рідну тітку

Їй 50, а йому 20 років. Племінник, якому зненацька захотілося мати статеві зносини з жінкою, не знайшов кращого виходу, як згвалтувати рідну тітку. Збочення трапилося серед білого дня в одній із квартир Рівного...

Марія жила сама. Чоловік помер, а син знайшов роботу в Києві - там і залишився. Тому, коли до неї несподівано завітав племінник з Донецька, вона без вагань дала йому притулок у себе, навіть влаштувала вантажником на одному з ринків Рівного, де й сама працювала. Жили тихо-мирно, доки на юнака, як на кота, не подіяла весна.

Повернувшись з роботи, Василь (ім’я змінене), доки тітка розігрівала вечерю, підійшов до неї впритул і, “пожираючи” її очима, сказав, що давно не мав статевих стосунків з жінкою... Тітка натяку не зрозуміла, бо ж не знала в той момент, що у її родича на думці. А вже через кілька хвилин хтивий юнак зірвав з її тіла одяг, повалив на землю й задовольнив свою плотську забаганку. За повідомленням прокуратури міста, його дії характеризуються лаконічно: “Задоволення статевої пристрасті неприроднім способом”.

За словами старшого слідчого прокуратури міста Рівного Володимира БАРАНЧУКА, у ході розслідування виявилося, що хлопець приїхав до Рівного, переховуючись від донецької міліції за розбої. Тітці цього, звісно, не сказав. Тепер уже й правоохоронці Рівного задіяні в пошуку злочинця, який, за оперативними даними, знаходиться десь на території Рівненщини.

13.04.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2006p. 
На головну сторінку