Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №529 від 01.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перипетії

Від смерті врятували таксисти

Близько другої години ночі стало відомо, що до лікарні з ножовими пораненнями доставили 28-річного костопільчанина Олексія.

Як зазначив т.в.о. начальника Костопільського РВ Павло ШКОДИЧ, подія мала місце на одній із автобусних зупинок міста. Олексій присів відпочити на лавочці, коли до нього підійшли кілька молодиків. Спочатку вони попросили закурити, а за мить між ними розпочалась словесна перепалка. Олексій зрозумів, що розмова може закінчитись недобре, тому пішов. Проте раптом чоловік почув, що його хтось наздоганяє. За спиною потерпілого з’явився нещодавній невдоволений співрозмовник, який, не гаючи часу, наніс Олексію проникаюче ножове поранення та зник у невідомому напрямку.

Поранений чоловік прибіг до таксистів, які працювали в центрі, а ті одразу викликали швидку. Внаслідок завданих ушкоджень чоловік втратив багато крові, тож наразі перебуває у реанімаційному відділенні Костопільської ЦРЛ.

- Для встановлення особи нападника костопільським правоохоронцям знадобилося три доби, - повідомив Павло Шкодич. - Ним виявився 26-річний костопільчанин Вадим, за плечима якого вже є кілька судимостей. Стартував він з Дубенської виправної колонії для неповнолітніх, а у вересні цього року був звільнений із Катеринівської виправної колонії, де провів 6 років за грабежі та інші злочини.

01.12.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2011p. 
На головну сторінку