Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №529 від 01.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бувальщина

Обікрав однокласника

Шкільна дружба - не привід відмовлятись від легкої наживи. Так вирішив 30-річний Олександр, житель Кузнецовська, який, скориставшись станом алкогольного сп’яніння свого колишнього однокласника, обікрав його квартиру.

Молодий чоловік, засуджений за крадіжки, знову взявся за старе. Цього року він зустрів свого колишнього однокласника Володимира, який, будучи “під мухою”, запросив товариша до себе в гості. А які ж гостини та без спиртного. Щоб відзначити зустріч, Володимир придбав пляшку вина, проте вже скоро випите далося взнаки, і гостинний господар заснув.

Тоді Олександр вирішив скористатися безпорадним станом товариша. Він дістав з його гаманця 70 гривень, а окрім того, взяв банківську картку, яка впала з полиці меблевого гарнітуру. Передбачливий злодій оглянув полички, знайшов конверт із записаним пін-кодом банківської картки. У поле зору злодія потрапила також коробка із золотими виробами - такий “подарунок долі” він просто не міг лишити поза власною увагою. Золоті сережки, каблучка, ланцюжок та підвіска послідкували за банківською карткою і грошима - прямісінько до кишені зловмисника.

Вийшовши на вулицю, Олександр у банкоматі за три “підходи” зняв з викраденої картки близько двох тисяч гривень, оскільки саме така сума йому потрібна була для розваг.

Наступного дня, “совісний” злодюжка вирішив повернути товаришу банківську картку, на рахунку якої залишалося ще близько трьох тисяч гривень. Іти до Володимира додому він боявся, тому вирішив заблокувати картку, набравши кілька разів поспіль неправильний пін-код, і таким чином повернути її власнику.

Коли потерпілий помітив, що з квартири зникли гроші, золоті прикраси дружини та банківська картка, то тінь його підозри одразу впала на однокласника. Зателефонувавши в банк із проханням заблокувати картку, Володимир дізнався, що упродовж ночі із його банківського рахунку тричі знімалися грошові кошти. Тоді ж чоловік повідомив про подію у міліцію.

Нещодавно Кузнецовський міський суд виніс вирок, відповідно до якого молодику призначили покарання у вигляді арешту строком на три місяці.

01.12.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2011p. 
На головну сторінку