Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №529 від 01.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Слідство

Палія затримали

Уночі 10 листопада у дворі будинку на вулиці Мельника горіло два автомобілі. На встановлення та затримання підозрілої особи працівникам карного розшуку Рівненського МВ УМВС знадобилося 10 діб.

- Під час оперативно-розшукових заходів, проведених працівниками карного розшуку Рівненського міського відділу, було встановлено та затримано особу, яка підозрювалася в скоєнні підпалу автомобілів у Рівному, - коментує перший заступник начальника Рівненського МВ Віталій МАРХАЛЬЧУК. - Ним виявився 21-річний рівнянин Олексій. Хлопець зізнався у скоєному злочині та дав правдиві свідчення.

У минулому Олексій вже відбував покарання за скоєння крадіжки, грабежу, розбою та незаконного заволодіння транспортним засобом, за що отримав 4,5 років позбавлення волі. Молодик відбував покарання у Львові. Там, через оголошення в газеті він познайомився із дівчиною, старшою на два роки. Вони листувалися, Людмила приходила на побачення. Навесні цього року, звільнившись, Олексій повернувся додому. Влаштувався на роботу.

Того вечора, 10 листопада, Олексій із товаришем пішли у кафе. Людмилу це засмутило, адже вона, перебуваючи у Львові, в телефонній розмові почула нетверезий голос коханого. Вони посварилися. У відчаю хлопець ще ковтнув оковитої.

- Тієї ночі я пішов на Північний, - розповідає Олексій. - У дворі будинку побачив декілька автомобілів. Підійшовши до одного з них, ліктем розбив вікно та у бардачку взяв легкозаймисту речовину і запальничкою підпалив одне авто, потім таким чином й інше. Із “дев’ятки” витягнув автомагнітолу. Вже тоді я зрозумів, що накоїв. Втім, пішов додому спати, а магнітолу викинув дорогою.

Рішення суду Олексій очікуватиме у Рівненському СІЗО. За скоєння злочину хлопець може опинитися за гратами на найближчих 10 років.

01.12.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2011p. 
На головну сторінку