Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №529 від 01.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Кардинал-Рівне” дізнався ім’я суперника у Кубку України

У вівторок відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України з футзалу. У боротьбу за почесний трофей з цієї стадії вступають усі клуби Екстраліги, в тому числі й МФК “Кардинал-Рівне”.

Нашому клубу дістався в суперники луганський “ЛТК”, який зараз демонструє доволі змістовну гру. Перша гра доматчевого протистояння пройде 11 грудня у Рівному. Матч-відповідь заплановано на 24 грудня. Ось як виглядають інші сім пар команд-учасниць: “Ресурс” (Донецьк) - “Спортлідер+” (Хмельницький), “Єнакієвець” - “Титан-Зоря” (Покровське), “Енергія” (Львів) - “Меркурій” (Чернівці), “Моноліт” (Харків) - “Епіцентр КЗ” (Київ), “СумДу” (Суми) - “АРПІ” (Донецьк), “Локомотив” (Харків) - переможець пари МФК Одеса” - “Львівхолод”.

“Смига” виграла Лігу чемпіонів

У повторному фінальному матчі Кубка Рівненської області з футболу серед переможців районних (міських) змагань “Ліга чемпіонів” 2011 року ФК “Смига” знову переміг “Імпульс” із Дубна. Тим самим футболісти Смиги стали четвертим володарем почесного трофею.

“Ліга чемпіонів” Рівненщини - 2011. Фінал. Матч-відповідь.

ФК “Смига” - “Імпульс” (Дубно) - 2:0 (0:0).

(20.11.11 р., смт Смига, ст. “Меблевик”. 200 гл.)

СМИГА: Семчишин, Левков, Собчук (Богачук С.Г., 39), Стець (Магдиш, 58), Польовий, Дмитрук, Драганчук (Мельничук, 75), Савчук (Денисюк, 78), Трофімчук, Дем’янчук, Богачук С.П. Тренер: Антонюк В.

ДУБНО: Бобров (Забридовський, 78), Сім’як М., Письмак, Мамєдов (Іванський, 70), Дмитречук, Клікотко, Вітерук, Щирба (Рогашко, 58), Ліджеєв (Касько, 70), Здолбіцький (Тимчук, 46), Столярчук (Сім’як І., 75). Тренер: Горинсь-

кий С.І.

Голи: Дем’янчук (74), Богачук С.Г. (86).

Попередження: Денисюк.

Перший матч: 5:1.

Завдяки голам Василя Дем’янчука та С.Г. Богачука в кінці другого тайму поєдинку ФК “Смига” довела перевагу над дубенським “Імпульсом” і в другому фінальному матчі “ЛЧ”. Таким чином, смизькі футболісти стали володарями четвертого за ліком турніру “Ліги чемпіонів” Рівненщини. Є надія, що Дубенщина, яка проводить один із найсильніших районних чемпіонатів в області, буде представлена наступного року і в обласних змаганнях.

Легкоатлетичний сезон триває

У Хмельницькому відбулися змагання з легкої атлетики “Подільска осінь”, участь в яких взяли спортсмени із Західних областей України.

Найкраще на турнірі себе проявили спортсмени Рівненської ОСДЮШОР. Так, Віра Зарічнюк тріумфувала на 600-метрівці, і випередила свою подругу по команді Юлія Буру. Утім, остання без золота не залишилася, тріумфально перемігши на дистанції у 1000 метрів. Срібну медаль у бігу на 600 метрів також здобув Сергій Слободенюк, а доповнив комплект нагород Олександр Устимець, який був третім на 60-метрівці.

Рівненська обласна федерація футболу визначила кращих за 2011 рік

Кращий бомбардир чемпіонату області - Газицький Віктор (“ОДЕК”) - 22 голи.

Кращий бомбардир чемпіонату області серед юнаків - Федіна Роман (“Енергія”) - 20 голів.

Кращий воротар - Кособуцький Юрій (“Славія”).

Кращий захисник - Чикалюк Сергій (“ОДЕК”).

Кращий півзахисник - Оксенюк Андрій (“ОДЕК”).

Кращий нападаючий - Газицький Віктор (“ОДЕК”).

Кращий тренер чемпіонату області - Кучер Олег (“ОДЕК”).

Кращий дитячий тренер - Леснік Анатолій (“Маяк”).

Кращий президент клубу І ліги - Чернецький Мирон (“ОДЕК”).

Краще футбольне поле - ст. “ОДЕК-Україна” (Оржів).

“Приз справедливої гри” І ліга - “РОКО-Городок” - 32 бали.

“Відкриття сезону” - Новосад Максим (“Славія”).

“За волю до перемоги” - “РОКО-Городок”.

01.12.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2011p. 
На головну сторінку