Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №529 від 01.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

“Секс і місто” та його зірки

1. Згадана Сара Джессіка Паркер знялася у багатьох фільмах та серіалах. Одна з її перших ролей - роль модної медсестри, яка допомагає головному герою вибратися із лікарні, куди його відправили дослідники паранормального після зустрічі із НЛО - у фантастичному фільмі “Політ навігатора”, котрий для багатьох став ностальгічним спогадом про дитинство. Сара Джессіка - велика модниця, має величезну колекцію туфель та сумочок. Улюблений відпочинок актриси - шоппінг у бутіках. Одружена із Мет’ю Бродеріком, зіркою багатьох комедій. Шлюб із ним опинився на межі розвалу, коли виявилося, що вони не можуть мати дітей. Однак подружжя знайшло вихід - розшукали сурогатну матір. Зараз С.Дж.Паркер зробила незначну косметичну операцію на обличчі.

2. Цікаво, що серіал категорично заборонений у радикальних мусульманських країнах, і його перегляд загрожує смертю чи кастрацією. Навіть у Китаї на момент написання цього матеріалу ситком досі не показали, хоча там демонструвався інший культовий серіал - “Друзі”, щоправда, із певними купюрами (скороченнями).

3. Найпопулярніша після Керрі Бредшоу героїня в “Сексі…” - сексапільна та спокуслива Саманта, яку зіграла скандальна Кім Кетролл, відома своїми любовними пригодами. Семмі здобула чимало любовних перемог над чоловіками і навіть жінкою. Останній роман 55-річної Кім - із канадським кухарем, який на 21 рік за неї молодший, проте з ним вона нещодавно розійшлася. Найпопулярніший дебют К.Кетролл - телесеріал “Стар Трек”. Кім Кетролл навіть написала книгу про секрети успіху в сексуальному житті, яка стала в Сполучених Штатах бестселером. Однак із своїм батьком Кім так і не примирилася - побачивши актрису в серіалі, батько заявив по телефону, що донька зіграла справжню проститутку, і кинув слухавку. Скандальна Кетролл добре знає собі ціну, і не раз сварилася із С.Дж.Паркер за гонорари у серіалі та фільмах, однак вони знайшли порозуміння, хоча в першому фільмі Кім добряче розійшлася, і відмовилася грати у фінальній сцені. Довелося використовувати кіномонтаж.

4. Ще одна помітна зірка фільму - Шарлотта, одержима прагненням вийти заміж. Крістін Девіс, яка її зіграла, зовсім не така, як переконує журналістів актриса. Може, тому вона досі незаміжня, хоча мала багато прихильників, в т.ч. серед голлівудських зірок та багатіїв, з яких найбільше відомий - Алек Болдуїн.

5. Синтія Ніксон, четверта зірка серіалу - активна лесбійка. Вона була одружена, має дітей, однак зараз живе із маловідомою голлівудською акторкою. Знаменита в США через свою громадянську діяльність за права секс-меншин.

6. Між прихильниками телесеріалів ходять чутки про ворожнечу між М.Кросс та К.Девіс. Обидві акторки знімалися у серіалі “Район Мелроуз” і обидві мали професійні та особисті стосунки із Кайлом Мак-Клохланом.

01.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2011p. 
На головну сторінку