Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №530 від 08.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кадри

Культурні зміни Рівного

Культурні зміни Рівного

Відразу чотирьох нових керівників отримала галузь культури Рівного. Новим директором Рівненської державної художньої школи став Артур Мартиненко, який змінив на посаді свого батька Анатолія Мартиненка. Нового керівника представляли міський голова Рівного Володимир Хомко та його заступник Галина Кульчинська.

Артур Мартиненко розповів, що кардинальних змін у роботі закладу не планує. Адже колектив, у якому він пропрацював 20 років як викладач - є цілком злагодженим. Він пообіцяв зберегти творчу атмосферу, яка панує в художній школі і додати нових креативних штрихів у роботі.

Міський голова подякував Анатолію Мартиненку за його плідну працю і внесок у мистецьку культуру області та побажав натхнення у його творчості, а Галина Кульчинська подарувала Анатолію Івановичу оригінальний настінний годинник.

Анатолій Мартиненко керував закладом упродовж останніх 42 років, 11 з яких уже будучи на пенсії. Ідучи у відставку з посади директора він залишається у школі викладати.

- За час мого керування школою випущено близько трьох тисяч учнів. Дуже великий відсоток з них так і залишилися працювати на художній ниві. Також майже 99 відсотків викладачів у художній школі є нашими випускниками. Тобто ми самі собі підготували кадри. Мені було надзвичайно легко працювати, адже колектив розумів мене з півслова. Я не можу сказати, що у нас ніколи не було проблем. Вони, звісно, були, але вирішувалися швидко та легко, тому що ми працювали згуртовано та дружно.

Тоді ж, під час представлення директора “художки” стали відомі імена нових керманичів інших закладів культури.

Рівненську міську центральну бібліотечну систему очолила Вікторія Гупалюк, яка до цього працювала заступником директора. А керівником Рівненського міського Будинку культури став директор дитячої музичної школи №2 Валерій Марченко. Посаду директора музичної школи відтепер обійматиме Сергій Климчик, який попередньо працював на посаді заступника.

Контракти з усіма новими керівниками уклали на один рік.

08.12.2011Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2011p. 
На головну сторінку