Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №530 від 08.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Володимира Поліщука відзначив Президент

Президент України Віктор Янукович своїм указом відзначив державними нагородами і відзнаками діячів вітчизняного футболу. Серед нагороджених був і голова Рівненської обласної федерації футболу Володимир Поліщук, якому присвоєно почесне звання Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Рівненські кікбоксери - серед лідерів

Сім медалей привезли з юнацького чемпіонату України у Запоріжжі рівненські кікбоксери.

Владислав Жовтанюк здобув у різних розділах два золота, Андрій Тюмкін - виборов золоту та срібну нагороди, у Володимира Ареф’єва - друге місце, а в Дениса Пархомця та Максима Жовтанюка - треті сходинки. Тепер на володарів золотих та срібних медалей чемпіонату України очікує участь у чемпіонаті Європи, що відбудеться навесні у Будапешті.

Повернулися ні з чим

Спортсменки ГК “Рівне” провели матчі п’ятого туру чемпіонату України з гандболу у вищій лізі. На виїзді підопічні Юрія Басюка двічі поступилися столичному “Університету”.

У п’ятницю рівнянки були вщент розгромленими господарками з рахунком 37:22. Наступного дня землячки вчинили гідний супротив киянкам, але єдине, що вдалося нашим дівчатам - уникнути розгрому. У підсумку друга поразка цього разу з рахунком 20:24. Після десяти зіграних матчів в активі ГК “Рівне” вісім очок і четверте місце в групі “А”. У лідерах уже традиційно - тернопільський “Економ-Університет” (17 очок).

Переможці “Сімейних перегонів” поїдуть на Євро-2012

Завершився 3 етап першого туру спортивно-інтелектуальної гри “Сімейні перегони. Битва за Євро”.

Він проходив у Дубні, Корці та Володимирці. Між собою змагалися найспортивніші родини, що перемогли в попередньому турі. Кращою виявилася сім’я Гончарів із Володимирецького району, а також родина Гузоватих із Млинівського та сім’я Заверух з Кореччини. Вони вже нині отримали путівки в суперфінал. Переможці ж спортивно-інтелектуальної гри отримають квитки на Євро-2012, а діти родин-суперфіналістів поїдуть в “Артек”.

Дмитро Сірук у збірній

11 грудня у словенській Веленьї стартує чемпіонат Європи з кросу. Участь у ньому візьме й представник Рівненщини Дмитро Сірук.

Українська команда буде представлена на майбутніх змаганнях 13-ма атлетами на чолі з дев’ятиразовим чемпіоном Старого Світу в цій дисципліні Сергієм Лебедем. Щодо земляка, то 20-річний Дмитро Сірук виступатиме серед молоді до 23-х років.

Армійський футзал

На території управління 13-го армійського корпусу відбулися змагання на першість гарнізону з міні-футболу.

Захід проводився з нагоди святкування 20-ї річниці Збройних сил України. У змаганнях взяли участь одинадцять команд. Перше місце вибороли гравці радіотехнічного батальйону, друге - військовослужбовці роти охорони та обслуговування, а третє - команда окремого лінійно-вузлового полку зв’язку.

Анонс спортивних подій

8 грудня

Чемпіонат Рівненської області з більярдного спорту серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату (м.Рівне, Більярдний клуб “Піраміда”).

10 грудня

Футзал, Екстраліга, МФК “Кардинал-Рівне” - “Єнакієвець” - 12.30 (ДЮСШ №4).

10-11 грудня

Баскетбол, вища ліга, БК-93 “Пульсар-ОШВСМ” - “Авіастар” (Запоріжжя) - у суботу гра розпочнеться о 17.00, в неділю - о 12.00 (ДЮСШ №4);

Волейбол, вища ліга, “Регіна-МЕГУ” - “Іскра-ЛОШВСМ” (Луганськ) - НВК №26.

08.12.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2011p. 
На головну сторінку