Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №530 від 08.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Про що було продовження (чи рімейк) серіалу “Мелроуз Плейс”? І чи знімалася там актриса Хізер Локлір?

“Аманда”, Зарічненський район.

- Так, ваша улюблена актриса була в серіалі, але він протримався лише один сезон на американському телеканалі “theCW”. А починалося все так... Наслідуючи модні тенденції телебачення, серіал почався з інтригуючої зав’язки - вбивства однієї з головних героїнь оригінального серіалу. Героїню Лори Лейтон (Сідні) вбивають на самому початку першого епізоду, тому всі сцени з її участю стали флешбеками - історіями, що розкривають минуле персонажа. Це при тому, що Сідні вже гинула у першому оригінальному серіалі. У перших 12 епізодах засвітилося кілька акторів оригінального “Мелроузу Плейс”: Джозі Біссет (Джейн), Хізер Локлір і Дафна Цуніга (Джо). Крім того, Томас Калабро (Майкл) і Лора Лейтон підписали контракти у статусі “reccuring star”, тобто вони з’являлися неодноразово в першому сезоні. От, як рекламували серіал спершу: у знаменитих апартаментах з оригінального серіалу живуть нові герої, а от атмосфера залишилася попередньою: інтриги, секс, зради і загадкова смерть господині квартирного комплексу Сідні Ендрюс, чиє бездиханне тіло було знайдено в басейні. Хто ж міг бажати смерті Сідні? Студентка медичного коледжу Лорен, яка оплачує навчання заняттям проституцією? Молодий кіношник Джон, якому запропонували вигідну угоду за замовчування пікантних деталей з життя знаменитого режисера? Головний підозрюваний Девід - колишній коханець Сідні, якому допомогла вибратися з в’язниці бісексуальна журналістка Елла, котра забезпечила йому фальшиве алібі? Зрозуміло, що у дівчини були свої причини позбутися Сідні, але які саме? І в той час, як Девід краде цінні картини у власного батька доктора Майкла Мансіні, кухар популярного закладу Оггі спалює закривавлений одяг... Тим часом роман між Джоном і Еллою призводить до розірвання заручин юнака та його коханої Райлі, а сестра Сідні, Джейн, вирішує докопатися до істини і дізнатися мотиви Елли, починаючи шантажувати дівчину. Між тим з’ясовується, що дівчина, яка знайшла тіло Сідні, Вайолет - її дочка, перед цим жінка відмовлялася її визнавати...

На цій сюжетній колізії серіал і заглох, втративши рейтинги та фінансування. Причинами невдач критики називають надто штучно закручений сюжет і, звісно, відмова інших улюблених акторів повернутися у рімейк “Мелроузу”. Через низькі рейтинги серіал не закупили ані російськомовні, ані україномовні телеканали. Шкода, хотілося б скласти власне враження.

08.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2011p. 
На головну сторінку