Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №534 від 05.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сесія

ЄПС прийняли

На другому пленарному засіданні 12 сесії Рівненської міської ради розглянули та прийняли лише одне питання, яке стосувалося внесення змін та доповнень до рішення міської ради “Про ставки єдиного податку для фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності”.

За словами начальника Управління бюджету і фінансів Віктора Шульги, нова спрощена система єдиного податку розширює права підприємців.

Для того, щоб не виникало бажання ухилятися від сплати податків, розробляючи різноманітні схеми, ставку єдиного податку вирішили не встановлювати для фізичних осіб-підприємців першої та другої групи платників на такі види діяльності: оптова торгівля; діяльність посередників; роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах; торгівля автотранспортними засобами; діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах; будівництво.

Питання ж “Про надання згоди про передачу у спільну власність територіальних громад області нерухомого майна, закріпленого за комунальним закладом “Стадіон “Авангард” Рівненської міської ради на праві оперативного управління” перенесли на останнє пленарне засідання.

Наприкінці сесії міський голова Володимир Хомко зазначив, що цього року ухвалено рішень на 37% більше ніж минулоріч, що свідчить про продуктивнішу роботу влади.

05.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2012p. 
На головну сторінку