Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вчинок

“Майдансери” подарували автомобіль дитячій лікарні

На майдані Незалежності відбулося урочисте дійство, під час якого рівненські “майдансери” передали новий автомобіль Рівненській міській дитячій лікарні. Відтепер автівка з іменними номера “Майданс” слугуватиме у добрих цілях, а саме - возитиме лікаря до хворих дітей.

Очільник міста Володимир Хомко, який був присутній на урочистому врученні легковика зазначив, що “Майданс не закінчився, адже справа, яка об’єднала всіх рівнян, довела - разом ми багато чого можемо досягти”.

“Майдансери” самостійно обирали, кому подарувати залізного коня. І врешті-решт зупинилися на Рівненській міській дитячій лікарні, адже здорові діти - це здорове майбутнє.

Хоча конкурс вже давно завершився, довгоочікуваний автомобіль привезли до міста лише днями. Рівненські “майдансери” вибороли його на телевізійному танцювальному шоу, адже за умовами конкурсу “Майданс”, всі міста, які увійшли до півфіналу отримали автомобілі. Тож Рівне не стало виключенням.

Варто нагадати, що команда Рівного посіла у фіналі конкурсу 3 місце, а за голосуванням членів журі взагалі отримала найвищі бали. Окрім цього, Рівненські “майдансери” здобули статус команди глядацьких симпатій.

Як завжди, на урочистий захід учасники конкурсу не забули взяти з собою гарний настрій і командний дух. Впродовж всього дійства вони заряджали людей позитивом та викликали на обличчях посмішки.

- Цінність проекту “Майданс” не в мільйоні гривень, а у створенні тієї спільноти і того командного духу, який можна побачити в учасниках. Передусім - це соціальний проект, який об’єднує навколо себе різних людей, - зазначила заступник міського голови Галина КУЛЬЧИНСЬКА.

Також Галина Кульчинська повідомила про можливе повернення до міста хореографа рівненської команди Аліси Зайцевої. Адже в проекті брали участь не тільки професійні танцівники, але й прості жителі міста, які до “Майдансу” не танцювали. І для того, щоб учасники могли і надалі займатися справою, що їм припала до душі, створять спеціальну танцювальну групу.

19.01.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку