Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Концерт

Рівненська міліція затримала Національний Президентський оркестр

Рівненська міліція затримала Національний Президентський оркестр

За ініціативи начальника УМВС України в Рівненській області Василя Лазутка та завдяки екс-міністру КМ України Анатолію Толстоухову 11 січня до Рівного завітав Національний Президентський оркестр. У Всесвітній день вдячності мета у них була теж благородна - урізноманітнити робочі будні рівненських міліціонерів неперевершеним мистецтвом виконання всесвітньо відомих мелодій.

До концерту у Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі увесь особовий склад рівненської міліції готувався з особливим піднесенням. Адже у гості до правоохоронців зібрався всесвітньо відомий Національний Президентський оркестр. Щоправда, вартові порядку прийшли до альма-матер не самі, а із сім’ями та дітьми.

У виконанні артистів звучали твори відомих класиків - “Бесаме мучо”, “Бурлеско”, “Дунайські хвилі”, а також адаптовані до аудиторії “Міліцейська служба”, “Нас в народе прозвали “Менты”. А куди ж без народних - “Люблю тебе, Україно”, “Ой на горі два дубки”, “Ой ти, дівчино, з горіха зерня”, “На вулиці скрипка грає”. Диригент оркестру Сергій Золотарьов навіть не береться перерахувати увесь його репертуар.

- Подібна практика уже мала місце, коли особовий склад міліції був запрошений для перегляду вистави торік, - зазначив головний міліціонер Рівненщини Василь ЛАЗУТКО. - Сьогодні - виступ Президентського оркестру, однак цикл різдвяних свят ще не завершився, тож, маю ще багато приємних сюрпризів для підлеглих.

По завершенню концерту присутні стоячи щедро аплодували артистам Національного Президентського оркестру. Під гучні оплески від імені усієї міліції Рівненщини Василь Лазутко вручив пам’ятні сувеніри художньому керівнику Анатолію Молотову, екс-міністру Анатолію Толстоухову та диригенту - Сергію Золотарьову. Учасники оркестру отримали квіти та слова подяки. До того ж, подейкують, що найкращою оцінкою роботи артиста являються емоції на обличчях глядачів. А захоплених посмішок того дня у залі було вдосталь.

19.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку