Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Творчість

У Рівному стартує конкурс для талановитої молоді

У Рівному стартує конкурс для талановитої молоді

Громадська організація “Зміни майбутнє” оголошує про старт другого молодіжного конкурсу “Інтелект майбутнього”. Найталановитіші його учасники та їхні викладачі зможуть отримати відзнаки і премії від організаторів.

Перший творчий конкурс для молоді “Інтелект майбутнього” відбувся 2011 року та був присвячений 20-й річниці незалежності України. Школярі і студенти писали про досягнення українців у різних сферах, а також про ідею, яка могла б об’єднати українську націю. Загалом було відзначено майже 50 учасників і їхніх викладачів.

- На конкурс надійшли сотні цікавих робіт, - розповів один з ініціаторів творчого змагання голова ГО “Зміни майбутнє”, депутат Рівненської обласної ради від “Фронту Змін” Михайло КИРИЛЛОВ. - Ми ще раз переконалися, що серед молоді є багато талановитих людей із неординарними ідеями і власним баченням історії та сьогодення нашої держави. Саме тому вирішили продовжити наше починання і оголосили другий конкурс.

У ньому можуть взяти участь учні 9-11 класів рівненських шкіл. Їм доведеться підготувати письмову роботу на тему: “Я - Президент України…”, виклавши своє бачення майбутнього нашої держави. Обсяг робіт - не обмежується. Роботи приймаються до 15 березня 2012 року. Підведення підсумків і нагородження переможців заплановане на квітень. Призовий фонд конкурсу - 10 тисяч гривень.

На титульній сторінці кожного твору має бути зазначено ПІП учасника конкурсу та ПІП консультанта, який допомагав у написанні роботи, його вид занять, контактний номер телефону. Доробки учасників оцінюватиме журі, до складу якого увійдуть досвідчені фахівці: економісти, педагоги, працівники соціальної сфери, представники органів освіти.

Як і раніше, відзначені будуть не лише автори кращих робіт, а й їхні наукові керівники.

- Ми переконані, що талановиті, освічені і активні діти мають високі шанси стати успішними в майбутньому, втілити найнеймовірніші мрії і змінити майбутнє своєї держави на краще, - зазначив Михайло Кириллов. - Їм потрібно лише трошки допомогти. Саме тому ми й організували і проводимо вдруге конкурс “Інтелект майбутнього”. Сподіваємося, що молоді люди повірять і зрозуміють, що ними хтось опікується, що їхні прагнення, ідеї й починання - потрібні, адже саме вони і є майбутнім нашої держави.

Важливо:

Роздруковані роботи у відповідно оформленому вигляді приймаються за адресою м. Рівне, вул. Грушевського, 77, оф. 211.

Електронний варіант роботи надсилати на електронну пошту: intelekt.rv2011@gmail.com, вказати тему листа “Інтелект майбутнього”.

Довідки можна отримати за телефонами (0362) 400-932 та (096) 804 59 59.

19.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку