Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

П’ять смертей за дві години

П’ять смертей за дві години

За дві години на Рівненщині у ДТП загинуло п’ятеро людей, двоє з яких - малолітні діти. Перша дорожньо-транспортна пригода сталася 14 січня близько 17.30 години на автодорозі “Київ-Ковель-Ягодин”, поблизу села Старики Рокитнівського району.

58-річний житель столиці Олександр знаходився за кермом автомобіля “SUBARU IMPREZA”. Рухаючись з боку Сарн у напрямку Києва він не справився з керуванням і, не врахувавши дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зустрівся з автомобілем “IVECO EUROSTAR” з напівпричепом, який рухався у зустрічному напрямку. За кермом останнього знаходився 51-річний житель Житомирської області Сергій.

Зіткнення двох автомобілів відбулося на мосту річки Льва, а наслідки виявилися просто жахливими. Водій автомобіля “SUBARU IMPREZA”, його пасажири - 55-річна дружина Віра з 4-річною внучкою Софійкою, на жаль, загинули миттєво на місці події. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі порушили кримінальну справу за ч.3 ст.286. Ведеться слідство.

З різницею у годину на автодорозі “Київ-Чоп” поблизу селища Турковичі Дубенського району Рівненської області трапилася ще одна трагедія. Там 37-річний місцевий житель, водій автомобіля “Мерседес Віто” не справився з керуванням та проігнорував безпечну дистанцію на автодорозі, допустивши зіткнення з “Мерседесом Е-230”, який рухався у попутному напрямку. У результаті удару легковик, у якому знаходилася родина киян, опинився на зустрічній смузі, якою саме у той момент рухалась автівка “Рено Преміум 440”. Зіткнення виявилось неминучим…

Двоє пасажирів “Мерседеса Е-230” - 49-річний голова сімейства та його 9-річна донька із множинними політравмами та переломами опинились у реанімації Дубенської центральної міської лікарні, а 39-річна мама та трирічна малеча в аварії не вижили….

- За результатами освідчення на стан сп’яніння, в організмі 37-річного дубнівчанина виявлено алкоголь у кількості 1,8 промілле, що значно перевищує дозволену норму, - прокоментував начальник слідчого управління УМВС Анатолій ГРИЦИШИН. - За цим фактом порушено кримінальну справу. Триває слідство з метою встановлення всіх обставин обох трагедій.

Водії автомобілів “Мерседес Віто” та “Рено” за медичною допомогою не звертались.

19.01.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку