Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №536 від 19.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Олімпійський чемпіон золотом не поступився

У Черкасах завершився чемпіонат України зі стрільби з лука у приміщенні серед дорослих та юніорів, де срібну нагороду здобув березнівчанин Валентин Хавтура.

Земляка у фіналі особистих змагань впевнено “перестріляв” олімпійський чемпіон, харків’янин Віктор Рубан. Рахунок дуелі - 6:0 на користь титулованого спортсмена.

Ольга Полюк - п’ята на Кубку світу

П’яте місце на першому етапі Кубка світу з акробатичного фрістайлу, який відбувся в канадському місті Монт-Габріеле посіла рівнянка Ольга Полюк.

Інша вихованка Юрія та Галини Досових - Анастасія Новосад, стала дванадцятою. Для неї це був дебют на Кубку світу. Наступні два етапи, в яких теж братимуть участь наші фрістайлістки, відбудуться найближчими вихідними в американському Лейк-Плейседі.

Результативна нічия

У неділю в Західно-Українській хокейній лізі рівненський “Фаворит” уперше в сезоні звів матч до нічиєї.

“Розкатали” мирову земляки із хокеїстами “Червонограда”. Рахунок зустрічі 5:5. Після цієї гри “фаворити”, маючи в активі 19 очок, продовжують посідати третє місце в турнірній таблиці ЗУХЛ. Наступний матч рівняни проведуть цієї неділі в Ужгороді проти ХК “Ведмеді”.

“Славія” здобуває черговий трофей

Рівненська “Славія” стала переможцем 16-го турніру з футзалу пам’яті Анатолія Мудика. Участь у змаганнях брало шість колективів.

На першому етапі вони були розподілені на дві підгрупи, після чого на команди очікували півфінали та фінал. Як у півфіналі, так і у фіналі “Славія” не пошкодувала своїх суперників, команда “Рівне-112” була розгромлена - 7:1, а “Сокіл” (Садове) - 8:1.

Тепер без “Каскада”

У сезоні 2012 року СК “Каскад” не братиме участі в Другій польській лізі.

Це стало відомо після оприлюдення календаря Другої польської ліги місцевою федерацією мотоспорту. Так, участь у змаганнях братиме всього шість клубів: КМС (Кросно), “Ванда” (Краків), ПСЖ (Познань), “Колеяж” (Ополє), “Рибнік”, “Колеяж” (Равіч).

19.01.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 19.01.2012p. 
На головну сторінку