Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №538 від 03.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Опитування

А вам подобається закрита Соборна?

А вам подобається закрита Соборна?

Дізнатися, чи справді стало комфортно рівнянам після введення заборони проїзду через Соборну планує міський голова. Замість громадських слухань, які на його думку спотворюють результати, міські чиновники проведуть опитування серед мешканців. Згодом стане відомо, в який спосіб, можливо - поквартирно.

Можливе відкриття Соборної для руху на загал, спровокувало пікет під стінам Рівнеради. Незважаючи на мороз, місцеві перевізники прийшли із заявою про те, що вони проти руху центральною вулицею міста для всіх бажаючих. Мовляв, коли у місті розпочали ремонт мостів і міська влада прийняла рішення прикрити знаки - проїзд заборонено, вони терпіли, розуміючи, що іншого виходу немає. Але зараз, коли все стабілізувалося, не бачать у цьому необхідності. Великий потік транспорту в центрі створює не лише пробки на дорогах, затори, зриває графік руху тролейбусів і маршруток, але й ставить під загрозу життя пасажирів. Адже подекуди водії легковиків поводяться на дорозі аж надто зухвало.

Але на думку самих водіїв, представник яких мав також можливість висловитися, закривши Соборну для проїзду міська влада не врахувала думку 7 тисяч людей, які щодня їздять за кермом. “Всім не вгодиш”, - відповів міський голова. Тим більше, що тролейбусами і маршрутками щодня їздить близько 120 тисяч рівнян. І поступитися своїм задоволенням заради їх комфорту було б логічно.

Як приклад, коли “не вгодиш” міський голова згадав будівництво “кишені” на вулиці Чорновола. Люди місяцями оббивали пороги міськвиконкому, щоб там облаштували зупинку на вимогу, а коли її нарешті збудували, мешканці ближнього будинку виступили із категоричним запереченням цього.

Вислухавши обидві сторони, депутати взяли паузу на місяць, щоб зважити усі можливі “за” і “проти”. Однак те, що опитування не за горами - факт. Можливо, знайдуть і іншу альтернативу - відкриють Соборну та Кіквідзе з виїздом на Ст.Бандери.

03.02.2012Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2012p. 
На головну сторінку