Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №538 від 03.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рішення

Обласної організації Соцпартії не існує

27 січня в Рівному відбулося спільне засідання обласних організацій партії “Об’єднані ліві і селяни” та Соціалістичної партії України. Оголосивши саморозпуск, обласна організація Соцпартії влилася до лав “Об’єднаних лівих і селяни”. Рішення про об’єднання прийняли на обласній конференції. Там обрали і склад обласної ради партії, виконкому та ревізійної комісії.

У роботі конференції взяли участь голова партії “Об’єднані ліві і селяни” Станіслав Ніколаєнко, член Політвиконкому Олександр Баранівський. Головою обласної організації партії “Об’єднані ліві і селяни” одноголосно обрали Леонтія Самчука. Вихід зі складу соціалістів під лідерством Олександра Мороза його колишні соратники назвали єдино правильним кроком. Пояснюючи це тим, що обласна парторганізація вичерпала всі наявні можливості впливу на керівництво СПУ з питань зміцнення лівого руху в Україні.

Станіслав НІКОЛАЄНКО, голова партії “Об’єднані ліві і селяни”:

“Об’єднані ліві” - це європейська соціал-демократична партія нового типу, орієнтована на соціальний розвиток України. України без олігархів і жебраків. Те, що у Рівному відбулася знаменна подія об’єднання лівих сил і обласна парторганізація нараховуватиме 5,5 тисяч осіб, це є позитив і сигнал для всієї країни. Цим кроком рівненська обласна організація Соцпартії сьогодні показала приклад всій Україні. Якщо верхівка не хоче об’єднуватися, то це можуть зробити без неї. І те, що обласна організація соцпартії припинила свою діяльність і об’єдналася з партією “Об’єднаних” - є свідченням того, що люди розуміють, що відбувається в Україні”.

Леонтій САМЧУК, голова РОО партії “Об’єднані ліві і селяни”:

“Треба по районах і містах провести об’єднання. Вирішити організаційні питання. А після цього будемо працювати на імідж “Об’єднаних лівих і селян”. Свою нішу в політиці України ми обов’язково займемо. Осередки партії є у всіх районах і містах області, більше 300 осіб є депутатами рад різних рівнів”.

“Об’єднані ліві і селяни” Рівненщини взяли курс на соціальний захист населення, відродження поліського села, підтримку чорнобильців, соціальний розвиток краю.

03.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2012p. 
На головну сторінку