Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 09.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

“Санком” збирає дані

“Санком” збирає дані

У редакцію газети звернулася стурбована пані Любов, яка розповіла, що у поштових скриньках будинку, де вона проживає, з’явилися листівки ТзОВ “Санком-Рівне”. Їх необхідно заповнити, зазначивши не лише прізвище, паспортні дані, але і ідентифікаційний код, наявність пільг, та кинути у поштову скриньку. Тож, не дивно, що пані Любов одразу забила на сполох, вирішивши, що таким чином збирають інформацію про одиноких людей, які перші страждають від квартирних шахраїв.

Щоб розібратися у ситуації, ми звернулися до директора ТзОВ “Санком-Рівне” Святослава ЄВТУШЕНКА, від імені якого були надіслані листівки:

- Оскільки послугу з вивезення побутових відходів виводять зі складу квартплати, наше підприємство формує необхідну для роботи із мешканцями базу. Ці дані потрібні нам для того, аби укласти угоду на вивезення побутових відходів з кожним мешканцем будинку і розрахувати вартість послуги для кожної квартири. Ми не знаємо напевно, скільки людей проживає у квартирі, хто є власником та чи має він субсидії. Тому єдиний законний спосіб отримання потрібної інформації - це зібрати її самим. Після збору даних, до кожного мешканця прийдуть працівники нашої фірми для підписання угоди на послугу. Кінцевим етапом стануть надіслані квитанції.

Якщо хтось вважає, що такий спосіб отримання нами інформації є незаконним, нехай відправить листівку у конверті, на якому варто лише зазначити фірму-отримувача - ТзОВ “Санком-Рівне”. Марку клеїти не потрібно.

09.02.2012Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2012p. 
На головну сторінку