Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 09.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Що чути про нові серії “Доктора Хауса”? Олександр Григорович, Рівне.

- У 11 серії восьмого сезону з’явиться новий значущий персонаж у виконанні Джеффрі Райта (зіграв агента Лейтера із х/ф “Казино Рояль” та “Квант милосердя”). Отже, чекайте одинадцятої серії, коли у Прінстон Плейнсборо приїде керівник Формана (герой Райта), який і прийматиме рішення щодо кримінальної справи Хауса.

- Чи правда, що на роль самогубці Мері Елліс Янг у “Відчайдушних домогосподарках” пробувалася Шеріл Лі (Лора Палмер) у “Твін-Піксі”? Аж не віриться... Розкажіть подробиці. Лист без підпису.

- Так, продюсер Марк Черрі запросив зіграти Шеріл у пілотній серії “Домогосподарок”. Продюсер та сценаристи хотіли використати так званий “ефект Мерелін Монро”, коли загибель загадкової красуні викликає у всіх масу жалю та водночас інтересу, безліч здогадок, чуток та запитань. Однак Шеріл зіграла надто життєрадісно та невимушено, до того ж у ній легко впізнавалася Лора, і не вірилося, що така героїня могла бути наркоманкою, злочинницею та душевнохворою, як пізніше з’ясувалося у серіалі.

Тому на роль Мері Елліс Янг запросили маловідому актрису Бренду Стронг, яка блискуче впоралася із вищевказаною роллю, а також у якості голосу за кадром. Зараз Бренда одночасно знімається у “Далласі” та “Домогосподарках”, які прямують до фіналу.

- Розкажіть про особисте життя красунчика Саші (Андрія Гайдуляна) в “Універі” та про те, як він проводить дозвілля! Може, в мене є шанс?

Галя, Львів-Рівне

- Хобі актора - читання різноманітних книг. Ще чотири роки тому Андрій був єдиним одруженим актором в “Універі”, з тодішньою дружиною Римою Гайдулян він виховував доньку. На сьогодні хлопець розлучений та вже знайшов собі нову кохану. Про неї відомо лише ім’я - Діана, й те, що вона супроводжує Андрія у всіх мандрівках робочого та особистого характеру. Галю, не сумуйте, знайдіть собі якогось хлопця з вашого оточення - можливо, серед них є схожі на Гайдуляна.

09.02.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2012p. 
На головну сторінку