Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скарга

Невдоволені таксисти

Цієї зими найболючішою темою для нашого міста є дороги. То вони не розчищені, то не посипані, а подекуди, взагалі, не пройти - не проїхати. Загалом скарг вистачає. От і на 13-ій сесії міської ради цю тему не оминули увагою.

Цього разу через депутата міськради Олександра Лащука звернулися приватні перевізники із проханням зачитати їхнє звернення до міського голови.

“Ми розуміємо, що брак техніки і працівників не дозволяє навести лад на дорогах під час сильного снігопаду. Але, як останній приклад, 8 лютого минуло більше доби після припинення снігу, а міські дороги залишаються суцільною ковзанкою. Жодної дороги в місті не посипано піском. Більшість другорядних доріг, дворів будинків взагалі за цю зиму не бачили ніякої техніки... Зима триває менше місяця, але ні техніки, ні закуплених піску, відсівів, солі ми - люди, які щодня бувають чи не на всіх вулицях міста - майже не бачили,” - йшлося у зверненні приватних перевізників Рівного.

Міський голова Володимир Хомко з цього приводу зазначив:

- Комунальники боролися із снігом всі вихідні. Та для більш результативної роботи місту потрібна сучасна техніка. Зараз ДАІ дало нам припис, що нам потрібно купити 90 одиниць техніки. Ні 3, ні 4, а 90. Але ж на них потрібні кошти. Для того, щоб робота комунальників відповідала європейському рівню, нам потрібно принаймні у десятеро більше техніки, ніж ми маємо.

Яким буде стан доріг у найближчий час, через постійну зміну погоди, здогадатися важко. Хоча зрозуміло одне - скаржитися припинять лише тоді, коли розтане сніг.

16.02.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку