Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Росія вручила Україні приз за екологічність

Росія вручила Україні приз за екологічність

Еко-тренд еволюціонує. Заповнивши полиці магазинів достатньою кількістю натуральних продуктів харчування, виробники виходять на новий формат і приступають до випуску екологічного алкоголю. На заводі “Національна горілчана компанія” створили унікальну живу горілку на основі пророщеного зерна, яка визнана головною екологічною сенсацією найбільшої міжнародної виставки “Продекспо-2012”. “Хлібний Дар” На пророщеному зерні” отримав одразу дві найвищі нагороди форуму: Зірку “Продекспо” за екологічність та натуральність у дегустаційному конкурсі та Золоту медаль за унікальність складу - в інноваційному конкурсі.

Міжнародні дослідники називають еко-тренд однією з головних світових тенденцій: все більше споживачів вибирають натуральні продукти харчування і напої, звертаючи увагу на маркування продукції та відсутність у них штучних барвників і консервантів, відвідують еко-бари та ресторани і навіть проводять еко-вечірки... Не дивно, що саме тема екологічності стала лейтмотивом дегустаційного конкурсу 19-ої Міжнародної виставки продуктів харчування, напоїв і сировини для їх виробництва “Продекспо-2012”.

Цього року вперше за всю багаторічну історію престижного бізнес-форуму вручено найвищу нагороду за натуральність і природність походження продукції. Переможцем конкурсу в цій категорії і володарем гучного звання лідера визнана українська торгова марка - перша жива горілка “Хлібний Дар” На пророщеному зерні”. Досвідчені експерти високо оцінили натуральність її складу і бездоганні смакові якості. У свою чергу, ТОВ “Національна горілчана компанія” як виробник першої живої горілки “Хлібний Дар” На пророщеному зерні” отримала особливий приз - ексклюзивний Золотий знак міжнародного визнання “За лідерство у розвитку екотехнологій на алкогольному ринку СНД”.

Над вивченням властивостей пророщеного зерна і розробкою рецептури горілки найкращі фахівці підприємства “НГК” працювали більше року. У результаті їм вдалося створити інноваційну технологію, що дозволяє значно поліпшити її смак.

“Горілка “Хлібний Дар” На пророщеному зерні” стала справжньою сенсацією дегустаційного конкурсу, - коментує гучну перемогу директор конкурсу Олексій ЗАЙЦЕВ. - Комісія одностайно відзначила надзвичайно м’який смак і легкий аромат цієї живої горілки. Сьогодні це унікальна пропозиція для ринку”.

Цього року за право називатися кращими в дегустаційному конкурсі змагалися понад 200 алкогольних підприємств з усього світу, які представили на суд неупереджених міжнародних експертів близько 700 найменувань своєї продукції. Проводиться так звана закрита дегустація, тобто ніхто з членів журі не знає, алкоголь якої саме торгової марки дегустує. Саме тому результати конкурсу інновацій вважаються максимально об’єктивними, а присуджені нагороди є справжнім визнанням.

16.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку