Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Зізнання в почуттях по-рівненськи

Зізнання в почуттях по-рівненськи

14 лютого до Дня Валентина активісти громадської організації “Студентська Республіка” провели акцію “Стіна кохання” у трьох рівненських університетах та на майдані Незалежності.

“Ця акція проводиться вже декілька років поспіль по всій Україні. Цього року більше ніж у 100 вишах країни була розміщена “Стіна кохання”. Дуже приємно, що такий захід відбувся і у нашому місті”, - розповідає координатор акції Наталія МАЛИНОВСЬКА.

Перша частина акції розпочалася об 11.00 у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті ім.С.Дем’янчука, (у холі корпусу №2), Рівненському державному гуманітарному університеті (на історико-соціологічному факультеті, корпус №5) і Національному університеті водного господарства та природокористування (у холі корпусу №6). Активісти Студентського самоврядування роздавали “валентинки”, на яких всі бажаючі вітали зі святом своїх коханих, друзів, одногрупників, викладачів. Особливу активність проявили студенти МЕГУ ім.С.Дем’янчука, оскільки їхня “Стіна” містила чи не найбільше “валентинок” з привітаннями.

Продовжили акцію о 16.00 на майдані Незалежності. Тут були розміщені ранкові “Стіни кохання” з університетів та нові “Стіни”, на яких всі бажаючі записували свої привітання. Рівнянам настільки сподобалася акція, що активісти тільки і встигали роздавати “валентинки”. Ані мороз, ані снігопад не стали на заваді у проведенні акції. Учасники приводили своїх друзів, коханих, фотографувалися на тлі “Стін” та просто дарували позитивний настрій.

По завершенні акції рівняни запалили свічки, утворивши два палаючих серця кохання, а автори найкращих привітань отримали солодкі подарунки.

Особливу вдячність організатори висловлюють ректоратам НУВГП, МЕГУ та РДГУ, начальниці відділу у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Марії Зубовій, а також головам студентських рад Оксані Соколюк та Олегу Онопрійчуку, які охоче відгукнулися та допомогли у проведенні “Стіни кохання”.

16.02.2012



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку