Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №539 від 16.02.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Здрастуйте! Це правда, що знову транслюватимуть мій улюблений серіал “Її звали Нікіта”? По якому каналу й коли він йтиме?

Вероніка, м.Рівне.

- Нам покажуть його рімейк під назвою просто “Нікіта”, в головній ролі знялася Меггі К’ю (англ. Maggie Q). В оригіналі т/с “Її звали Нікіта”, як відомо, знялася Пета Уїлсон.

“Її звали Нікіта” - це улюблений серіал Люсі Лоулесс, відомої нам за серіалами “Ксена. Принцеса-воїн” та “Спартак”, і вона мріяла знятися у його рімейку.

Однак більше пощастило Меггі К’ю - це псевдонім Маргарет Деніз Куїглі (народилася 22 травня 1979) - актриси і моделі. Спочатку вона здобула популярність у Гонконзі. Під час роботи там її помітив Джекі Чан, який, за його словами, “побачив у ній великий потенціал зірки”. Джекі Чан взяв її під свою опіку, навчив бойовим мистецтвам і допомагав увійти в кіноіндустрію. У 1998 році вона почала свою акторську кар’єру з телевізійної драми “Будинок Дракона”, який став хітом в Азії. У 2006 році вона зіграла Жень, єдину жінку спецкоманди у фільмі “Місія нездійсненна - 3” за участю Тома Круза. У 2007 році з’явилася в ролі Мей Лінь у “Міцному горішку - 4”. Природно, після таких шедеврів її взяли у серіал “Нікіта”.

Рімейк серіалу розповідає про те, що в минулому Нікіта була вкрай проблемним підлітком. Від смерті її врятувало секретне агентство, перетворивши на професійну кілерку та шпигунку. Зрештою, Нікіту зрадили і всі її плани зруйнували люди, яким вона довіряла.

У першій серії Нікіта, після трьох років переховування, прагне помсти, чітко давши зрозуміти керівникам, що ні перед чим не зупиниться. Її мета - викрити та знищити організацію “Підрозділ”...

16.02.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2012p. 
На головну сторінку