Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №541 від 01.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Шляхи вирішення

Замість мостів - дерев’яний перехід

Питання встановлення через річку Горинь мосту надзвичайно актуальне для мешканців села Великі Цепцевичі, що у Володимирецькому районі. Багато років перед ними стоїть наболіла проблема - як від власних будинків дістатися до громадських пасовищ та сінокосів, які знаходяться на іншому березі ріки, адже біля села землі розорані і немає де випасати худобу. В обхід іти - надто важко, довго та далеко.

За вирішення цієї проблеми взявся заступник голови обласної ради Олександр Чуприна. Раніше він піднімав її перед Міністром аграрної політики та продовольства України Миколою Присяжнюком. Тоді Міністр пообіцяв клопотатися перед Міноборони щодо встановлення понтонного мосту через Горинь. Але, на жаль, вирішити таким чином цю проблему не вдалося.

Зараз Олександр Петрович звернувся до представників військової частини, яка дислокується у Дубні, та разом з ними виїхав на місце шукати шляхи вирішення цієї проблеми. І їх знайшли - потрібно встановити дерев’яний перехід. Це дозволить селянам безперешкодно добиратись до сінокосів, випасати худобу на іншому березі Горині та й коштуватиме ця конструкція недорого - встановлять перехід військові, а місцева влада повинна знайти дерев’яні конструкції.

01.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2012p. 
На головну сторінку