Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №541 від 01.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Очки “на халяву”

МФК “Кардинал-Рівне” на рівних боровся з одним із претендентів на чемпіонство у нинішній футзальній Екстра-лізі, харківським “Локомотивом”. Зігравши поєдинок без травмованих Сергія Піддубного та Віталія Танського, наша команда мінімально поступилася залізничникам із рахунком 0:1.

“Локомотив” - МФК “Кардинал-Рівне” - 1:0 (1:0).

Харків: Литвиненко, (Іваняк, 21), Кондратюк, О. Сорокін, Кісельов, Камеко, Клочко, Д. Сорокін, Федорченко, Воронін, Білоцерківець, Журба.

Рівне: Пітуля, Басіч, Бондар, Паршиков, Танський, Сондак, Ситник, Маринюк, Прислупський, Когут.

Гол: Журба (15).

За всіма показниками саме харків’яни виглядали фаворитами цього двобою. На їхню користь говорила і статистика зустрічей, і розташування в турнірній таблиці, та й просто клас гравців “Локо”, сім із яких виступали на нещодавньому чемпіонаті Європи з футзалу у складі національної команди. Попри цей факт рівняни не виглядали хлопчиками для биття на тлі кращих гравців нашої держави. З перших хвилин поєдинку “червоно-білі” прибрали ініціативу до своїх ніг і практично не давали гостям простору і можливостей для своїх атак. “Локомотив” подовгу контролював м’яч, діючи переважно на половині майданчика гостей, однак, по правді кажучи, до реальних гольових моментів справа майже не доходила. Перший небезпечний момент у виконанні господарів припав на 6-ту хвилину, коли Дмитро Клочко пробивав по воротах Пітулі, але м’яч влучив у поперечину, а вже за хвилину Сергій Журба засмутив нашого воротаря, вивівши господарів вперед. Попри впевнену перевагу харків’ян земляки зуміли вистояти й не програти крупно. Тож поразка з рахунком 0:1.

Цими вихідними “Кардинал-Рівне” мав проводити черговий матч у футзальній “Екстралізі проти харківського “Моноліта”. Утім, суперник рівнян знявся з цьогорічного розіграшу. Таким чином земляки “на халяву” здобули технічну перемогу та записали до активу три очка.

01.03.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2012p. 
На головну сторінку