Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №542 від 07.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Якість тестує природа

Віталій Чугунніков: “Якщо 20 років тому ніхто не захотів будувати державу для нас, то ми побудуємо її для наших дітей”

Віталій Чугунніков: “Якщо 20 років тому ніхто не захотів будувати державу для нас, то ми побудуємо її для наших дітей”

Про дворічні “успіхи” правління Віктора Януковича та Миколи Азарова розповів на прес-конференції голова Рівненської обласної організації політичної партії “УДАР Віталія Кличка” Віталій Чугунніков:

- Позиція партії “УДАР Віталія Кличка” полягає в тому, що в політику повинні прийти нові, працьовиті люди. Адже якщо залишити наш парламент у тому складі, який є зараз, то на позитивні зрушення можна не чекати. А нам потрібні кардинальні зміни. Позаяк люди, які протягом 20 років кормлять нас обіцянками, вже не зміняться. Загалом парламент потрібно змінити на 90 відсотків. І тоді ми зможемо зробити його не театром одного актора, а справжнім, дієвим державним органом.

За 20 років незалежної України жодна з партій не виконала навіть третини зі своїх обіцянок. Це ж стосується і нашого президента Віктора Януковича. Можна згадати хоча б про пенсійну реформу, яка початково не була прописана в його програмі. Що стосується інвестицій, то вони знизилися на 20-30%, адже ніхто не хоче вкладати гроші у країну в якій за неугодні політичні погляди можуть посадити у в’язницю. Також за ці два роки команда Януковича практично знищила малий та середній бізнес у країні, а більше 60 відсотків стратегічних об’єктів України перейшли до приватних власників.

Якщо ж проаналізувати попередні роки виборів, то в політиці присутнє постійне протистояння Сходу та Заходу України. Тобто, у свій час ми повірили Віктору Ющенку, який мав хорошу підтримку на Західній Україні та в результаті лише розчарувалися. Сьогодні, на мій погляд, Східна Україна розчарувалася в Януковичеві.

Тому партія “УДАР Віталія Кличка” вважає, що до влади мають прийти зовсім нові люди. Які зможуть об’єднати всю Україну, а не ділити її навпіл перед кожними виборчими перегонами. Тоді народ матиме можливість голосувати НЕ ПРОТИ когось, а ЗА когось. Адже не проголосувавши за нових людей, ми ніколи не дізнаємося наскільки вони виправдають нашу довіру, чи наскільки правильна їхня точка зору. Тому потрібно дати можливість новим людям реалізувати себе.

Влада - це люди, які отримують повноваження керувати країною на обмежений період. І те, на скільки їхня робота є якісною, відображається на рівні нашого життя.

07.03.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2012p. 
На головну сторінку