Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №542 від 07.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Сокіл” виграє трофей

На вихідних квартет кращих команд Відкритої зимової першості з футболу пам’яті Володимира Шморгуна розіграв комплект нагород турніру. Переможцем змагань, утретє у своїй історії, стала команда “Сокіл” із Садового, друге місце дісталося “Славії”, третє - “Авангарду-2010”.

У суботу та неділю на запасному полі стадіону “Авангард” пройшли вирішальні поєдинки Відкритої першості міста Рівне з футболу пам’яті Володимира Шморгуна. У цьому турнірі традиційно взяли участь представники чемпіонату і першості Рівненської області. На стадії плей-офф турнірну ходу завершив “Водник”, натомість чотири інших “обласних” колективи підтвердили роль фаворитів змагань і вийшли до півфіналів.

У фіналі “Сокіл” здолав “Авангард-2010” з рахунком 2:0, а “Славія” перемогла ФК “Малинськ” - 2:1. У неділю “Сокіл” з Садового у фінальному матчі в серії пенальті зміг довести свою перевагу над рівненською “Славією” - 5:4 (основний час завершився нічиєю 1:1). У матчі за третє місце “Авангард-2010” здолав опір ФК “Малинськ” - 2:1.

І вже на цьому тижні футбольні вболівальники зможуть знову спостерігати за цими та іншими провідними обласними командами у вищому за рангом традиційному турнірі - XVI Меморіалі Володимира Шморгуна 2012 року на призи газети “Вільне Слово”. Перший тур обласного турніру пройде 8 березня (дебютна гра розпочнеться о 9:30, офіційне відкриття турніру - о 10:45), другий і третій ігрові дні - відповідно 10 і 11 березня.

Із донецькими не церемонилися

У Запоріжжі завершився фінальний етап ІV спортивних ігор школярів із баскетболу серед дівчат. За перемогу боролися команди Донецької, Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької, Вінницької, Київської, Хмельницької та Рівненської областей. Нашим юним баскетболісткам вдалося вибороти бронзові нагороди.

У стартовому матчі наша команда здобула нелегку перемогу над збірною Дніпропетровської області - 69:66. Далі від підопічних Валерія Жартуна отримали на горіхи баскетболістки з Донецької області - 53:49, що неабияк потішило уболівальників. Третього ігрового дня проходили півфінали. Нашим баскетболісткам протистояла збірна Києва. На жаль, обіграти столичних спортсменок не вдалося. Команда, сформована з вихованок Київського спортивного ліцею-інтернату, здобула перемогу - 70:42. Поступившись киянкам, наші дівчата змушені були поборотися за бронзові нагороди з донецькими спортсменками, які поступилися у другому півфіналі збірній Запорізької області. І знову наші дівчата скривдили представниць Донбасу з рахунком 59:43. Таким чином бронзові нагороди дісталися дівчатам із Рівного.

А переможцями ІV спортивних ігор школярів України з баскетболу прогнозовано стала збірна Києва, яка у фіналі виграла в запорізької команди.

07.03.2012Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2012p. 
На головну сторінку