Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Міліція - досить клеїти молодь!

Міліція - досить клеїти молодь!

Саме під такою назвою у Рівному на майдані Незалежності пройшла Всеукраїнська акція на знак підтримки херсонських студентів, яких правоохоронні органи переслідують через розклеювання листівок із “неправдивими чутками” про Президента України Віктора Януковича.

- У Рівному ця акція відбувається за підтримки трьох політичних громадських організацій, - розповідає керівник однієї з них Олександр ГОМОН.

Її представники висловили свою позицію, продемонструвавши міні-сценку, в якій правоохоронні органи затримують молодих людей, що висловлюють свою думку та позицію на рахунок влади.

- 2 березня цього року двох хлопців, які роздавали листівки, затримала міліція, - розповідає один із організаторів акції Олексій СИДОРЕЦЬ. - Їх затримали за розклеювання “антипрезидентських листівок”, які на думку правоохоронців, “у грубій і образливій формі висміюють главу держави”. Суть акції полягає в тому, щоб висловити підтримку цим хлопцям, які фактично були затримані безпідставно і показати владі те, що студенти можуть самі за себе постояти.

Під час акції сутичок з представниками законопорядку не було. За всім, що відбувалося, вони спостерігали збоку.

Аналогічні акції в цей день синхронно пройшли ще у 18 містах України.

29.03.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку