Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

До Польщі - з Рівного

За словами Генерального консула Польщі у Луцьку Марека Мартінека, бажаючі поїхати до сусідньої держави за покупками, зможуть отримати візи не залишаючи меж рідного міста. Від 17 квітня у Рівному розпочне роботу пункт видачі шопінг-віз.

Хомко сказав, ліфт запрацює

У під’їзді на вулиці Вербова, де на п’ятому поверсі мешкає наш колега Володимир Попик, зламався ліфт. Між тим, зараз Володимир пересувається на інвалідному візку і час від часу має навідуватися до лікарні. У ситуації із опломбованим ліфтом, це стало досить проблематично. І до кого тільки не зверталися представники преси для того, щоб вирішити це питання - все дарма - “чекайте черги, звертайтеся в “Арм-Еко”, яке обслуговує ліфт”.

Питання вирішив лист-звернення до міського голови журналістів Рівного, в якому вони просять Володимира Євгеновича вплинути на ситуацію. І чому за словами головного комунальника міста Івана Геми - “Там не так все просто”, Хомко відрізав - “Я особисто відремонтую той ліфт”.

Чемпіонат зриває освітній графік

“Євро-2012” дещо скоригував навчальний процес у рівненських школах. Відтак учні 11-х класів навчатимуться лише до 3 травня, після чого проходитимуть підсумкову атестацію та складатимуть ЗНО. Проведення випускного планують на 12-13 травня.

Останній дзвоник для решти учнів пролунає, як завжди, 25 травня.

“Свобода” хотіла залишити голову без премії

Оскільки країна знаходиться у режимі тотальної економії, фракція “Свобода” запропонувала міській владі і депутатам піти тим самим шляхом, як це роблять з лікарями, вчителями, двірниками тощо. А саме замість премій, складати листи - подяки. Ця пропозиція стосувалася премії міському голові. Таким чином, мовляв, можна реально зекономити бюджетні кошти. Однак пропозицію свободівців не підтримали.

Кімната Червонія

У Народному домі на третьому поверсі незабаром з’явиться меморіальна кімната Василя Червонія. Це колишній робочий кабінет відомого політика, де і досі зберігся тогочасний інтер’єр та особисті речі Василя Михайловича.

Подяка Нестеруку

Завідувач лор-віділення Рівненської обласної дитячої лікарні подякував від імені адміністрації закладу та потенційних пацієнтів депутату Рівнеради Олександру Нестеруку за чуйне серце. Він за власні кошти обладнав і підготував до прийому хворих одну палату у відділенні. Допомогу запропонував сам, що дуже здивувало адміністрацію лікарні, адже на їх численні звернення до меценатів, позитивні відповіді можна на пальцях перерахувати.

29.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку