Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Комісія

Не шукати, а попереджувати

Члени постійної комісії з питань соціальної політики облради зауважили на неправильному напрямку роботи автоінспекторів - постійному пошуку порушників правил дорожнього руху. На думку обранців, правоохоронцям доріг найбільше уваги слід приділити попередженню правопорушень на дорогах та допомозі учасникам дорожнього руху. А голова постійної комісії Віктор Ольховик запропонував органам ДАІ в місцях найбільшої концентрації ДТП встановлювати соціальну рекламу із зазначенням кількості ДТП і постраждалих.

Розглядаючи проблеми порушення правил дорожнього руху водіями маршрутних таксі, освітлення доріг у нічну пору, встановлення світлофорів та обладнання згідно зі стандартами пішохідних переходів, депутати одноголосно підтримали рекомендацію щодо стовідсоткового фінансування обласних програм у частині забезпечення безпеки руху на автошляхах та вулицях області.

Під час розгляду власних питань, члени комісії обговорили інформацію державної фінансової інспекції в Рівненській області про результати перевірки видачі посвідчень постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Представник згаданої установи повідомив про проведену ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності територіальних підрозділів Пенсійного фонду України. Посеред 70 тисяч пенсійних справ осіб потерпілих від Чорнобильської катастрофи та учасників ліквідації наслідків аварії, було зафіксовано 31 випадок невідповідності статусу. Це категорично заперечив головуючий на комісії Віктор Ольховик, який підкреслив, що особисто ознайомився з матеріалами зазначених порушень, а відтак ніхто не має морального права ставити під сумнів законність статусу цих людей.

29.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку