Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

На Рівненщині активісти “УДАРу” прибрали сміття біля Дубенського замку

На Рівненщині активісти “УДАРу” прибрали сміття біля Дубенського замку

Молоді активісти Рівненської обласної організації політичної партії “УДАР Віталія Кличка” провели акцію “Чисте місто”. У рамках заходу волонтери прибрали площу навколо історичної пам’ятки - Дубенського замку.

Про чистоту довкілля говорять чи не всі політики та громадські активісти. Але зазвичай справа далі балачок не заходить. Тож молоді активісти партії “УДАР” вирішили своїм прикладом показати, що окрім слів, потрібні ще справи. Вони без особливого розголосу та мітингів вийшли до однієї з найбільших історичних пам’яток Рівненщини та своїм прикладом закликали небайдужих городян долучитися до прибирання рідного міста.

Варто підкреслити, що для “УДАРу” такі акції вже стали своєрідною традицією. Адже щороку в різних містах Рівненської області активісти партії проводять прибирання та звертаються до мешканців цих міст не смітити та берегти довкілля.

“Поки у Верховній Раді депутати дискутують на тему законопроекту про збереження довкілля, ми виходимо на вулицю і своїм прикладом показуємо, що кожен з нас може зробити для цього”, - наголошують в партії УДАР.

До ініціативи активістів рівненського “УДАРу” в Дубні долучилися й інші громадські організації та просто небайдужі дубенчани.

29.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку