Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №545 від 29.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На гарячому

Обікрали уві сні

У ранковий сон Лариси увірвався холод. Кімната, де спала жінка, вмить наповнилась морозним повітрям. Різко прокинувшись, господиня вирішила, що повернувся додому її чоловік, та вийшла йому назустріч. Однак, у коридорі вона не помітила власної сумки, а відчинені навстіж двері квартири свідчили про неладне...

Жінка одразу кинулась бігти вниз по сходах, адже почула чиюсь ходу. Крізь вікно на сходовій клітці побачила власного чоловіка, який розмовляв з кимось у дворі. Кинувши йому крізь вікно: “Тримай їх, вони вкрали у мене сумку”, Лариса відчайдушно намагалась наздогнати втікачів. Коли вона врешті добігла до першого поверху, її чоловік уже перекрив шлях для відходу зловмисників, а точніше, зловмисниць, і зателефонував до міліції.

Правоохоронці, які також не забарились, затримали 24-річну Христину та 12-річну Мальвіну, жительок Закарпатської області, в однієї з яких під одягом і була виявлена викрадена сумка.

У ході проведення досудового слідства стало відомо, що група осіб ромської національності приїхали до Здолбунова, аби просити милостиню на прожиття, бо в однієї із “заробітчан” хвора чотиримісячна донька.

Тож, близько дев’ятої ранку 24-річна Христина, спільно зі своєю двоюрідною сестрою Мальвіною, пішли “по людях”. Спосіб обрали дієвий - щоб не мерзнути на вулиці, самі заходили до осель. Місцеві жителі допомагали хто чим: їжею, одягом, грішми. В одній із квартир міста на дзвінок ніхто не відповів. Тоді Христина спробувала відкрити двері. На диво, вони з легкістю відчинились, і перед “гостями” постала втішна картина: у коридорі на тумбі знаходилась жіноча сумка. Оскільки господарів чутно не було, Христина, не вагаючись, рушила всередину. Схопивши сумку, передала її двоюрідній сестрі. Та сховала несподівану знахідку під куртку, і мандрівниці накивали п’ятами. Однак, далеко втекти їм не судилось.

29.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2012p. 
На головну сторінку